0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (444 puan) tarafından
Kızlar 5 ay önce doğum yaptım eşimle korunuyoruz geçen rüyamda da hamile olduğumu gördüm ama imkansız gibi birşey henüz regl olmadım. Regl olmadan da hamile kalınır biliyorum ama baya dikkat ediyoruz. Sanki karnımda kıpraşma gibi hareketler oluyor acaba doğumdan sonra gazımı daha çok duyuyo olabilir miyim? Bazen bebeğim emdiği için öyle oluyo diye düşünüyordum ama sanki kalp atışı gibi de.. Ama yeni doğum yaptigim icin biliyorum bebegin kalp atisi disardan duyulmuyor ve hickirik gibi de degil. Sanki kendi kalbim karnimda atiyor gibi ya şaştım kaldım böyle olan var mı? Ben muhtemelen gaz diye düşünüyorum ama doğumdan önce bu kadar hissetmezdim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal canm biraz zaman geçsn kalmıcak canm
(444 puan) tarafından
Ay gerçekten normal mi ya valla psikolojim bozuldu kuzu. Böyle karnimda değişik kıpraşmalar oluyor :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
15 aylık oldu oğlum hala ara ara oluyor kuzum
(444 puan) tarafından
Ay Allah razi olsun ya bir bende oluyor sanıyordum bebeğim çok küçük o yüzden korktum :(
tarafından
Yok canım korkma bazen tam ameliyat yerimin üzerinde sanki içinde bebek var gibi pit pit atıyor :):)
(444 puan) tarafından
Ayy evet valla aynisi ya rahatladim valla canım :)
tarafından
:):):):):):):)
0 oy
tarafından
Çok normal bende 5.5 aydır doğum yaptım geçen ay hasta olmadım şüpheye girdim karnında kıpırdanma falan vardı kan verdim negatif şükür şüphen varsa kan ver canm
(444 puan) tarafından
Yok kuzu hiç şüphem yok tabi Allah bilir ama çoğu kişide oluyor sanirim simdi kizlar yazınca öğrendim :)
tarafından
Aynn cnm bende yorumları okuyunca öğrendim Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
(444 puan) tarafından
Amin kuzum her kim istiyorsa hayirlisiyla Rabbim nasip eylesin inşallah:)
0 oy
tarafından
Hahahaha ben de öyleyim . Psikolojim bozulmuştu hamileyim diye.  Test yaptım öyle bişey yok 
(444 puan) tarafından
Valla bilseydim daha önce sorardim rüyalarıma giriyor :D
tarafından
Kız benim de valla sürekli hamileyim sanıyordum karnımın içinde kimildamalar küçük küçük . Kalbim sıkışıyordu resmen . Kan verdim test yaptım bişey yok :) rahatladım
(444 puan) tarafından
Bende rahatladim vallahi rüyama girdiydi :D
0 oy
tarafından

Bi ben daha :D

(444 puan) tarafından
Ne çok bacı varmış aynı durumda olan birbirimizi aydınlattık valla :D
0 oy
tarafından
Bağırsakların yerine yerleşmeye çalışıyor canım ondan hareket gibi hissediyorsundur
(444 puan) tarafından
Evet canim zaten çok gazliyim vücut eski haline dönüyor sanirim :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,498,761 soru

24,482,059 cevap

357,069 kullanıcı

...