0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Hangisini daha çok seviyorsunuz illa ki biri birinden üstündür. Ama söz konusu ailem olunca dünyayı bile yakarım annem benim için o kadar farklı ki canımı şuan istese çıkarıp veririm keza babam da öyle ikisini de çok seviyorum en büyük destekçilerim❤️

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ikisini de sevmiyorum 
(1,300 puan) tarafından
Neden hülyammm
tarafından
Keşke beni hiç doğurmasalardi
-Reklam-
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Hem annem hem babam kuzum hic ayıramıyom ben yaa ♥️
(1,300 puan) tarafından
İyi'ki varlar aşkımmm ❤️
0 oy
(463 puan) tarafından
Millet anne diye ağlar ben baba diye ağlarmışım. Annem gözümün nuru o ayrı. Ama babam. Babacımm
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Kız herkes annesi için canını verir :-)benim içinde bir tık anne ama ikiside önemli ikisinide Allah başımızdan eksik etmesin tabiki kaynanam ile kayimvabamuda onlarda benim annem ile babam :-):-)
0 oy
(42 puan) tarafından
Annem tabiki evlendikten sonra daha çok anladım annecigimi meleğim benim iyiki benim annem Güzel kadınım benim babamda seviyorum çok oda benim ilk aşkım ama annem ayrı ya benim aşkım 
0 oy
(450 puan) tarafından
Ben baba secgisinin nedemk oldugunu bilmiyorum ama kız baba aşkı varmış derler annem annnem hem annem hem babam oldu bana onun yokluğunu hiç aratmadı o bnm herşeym Allah yokluğunu gostermesin
0 oy
(693 puan) tarafından
Baba demek için o duyguyu bilmem lazm bilmiyorum o yüzden Can annem cananım ANNEM ❤️ 
0 oy
tarafından

Ikisinide çok severim rabbim başımızdan eksik etmesin, onlara bişey olsa ciğerim yanar benim, ama babama daha çok düşkünüm annemi de çok severim tabiki başımın tacı melegimmm<3<3

0 oy
(1,474 puan) tarafından
Babişkomm derim ama anacim da bitane
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Annem annem canin benim 
0 oy
tarafından
Daha anamın karnındayken beni terkeden adamı sevemeyecegime göre tabiki annemı 

Canım anam:D
0 oy
(54 puan) tarafından
Benim melek annem tabiki  annem babam ayrı iyikide ayrılar o ayrı bir konu tabikide
baba yedimde de yoktu yetmisimde de olmaz  o yüzden annem iyiki var❤️
0 oy
(264 puan) tarafından
Aile herşeydir bizde evlatlarımızın herseyiyiz Allah başımızdan onları eksik etmesin evlatlarımızı da bizden 
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Annem herseyim <3<3

0 oy
tarafından

Belki cook sacma gelebilir ama annem hastaysa dardaysa  anneme ilgim yoğunlaşıyor  babam hastaysa  dardaysa babama ilgim yoğunlaşıyor    

Normal şartlarda daha doğrusu su 1 aydır   annem  babam aramasın  ben napiyonuz diye aramiyorum     

Herkese karşı içimde bi soğukluk var  herkesi kırıyorum  

(1,300 puan) tarafından
Yani aydan aya mi konuşuyorsunuz  :/
tarafından
Yok cnm normalde her gün konuşuyorduk  yanlış bir kelime kullandi  bazi hatalar oldu bende mesafe koydum  su 1 Aydır konuşmuyorum
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ayyy nekadar zor bir soru ☺️ ikisi de canım ama anacığım daha ağır basıyor

Rabbim eksikliklerini göstermesin
0 oy
tarafından

Ikisidr ayni değerde ayırt edemiyorum başlarına birsey gelse koşa koşa giderim çünkü bizi hep sevgi ile büyüttüklerini.. 

Babama bir kere sormuştum baba bizim elbet hatalarımızdan oldu hiçbir.insan 4 çocuğunda bir.kere bile vurmaz demiştim..

Babamin cevabı ben size vurmasını tabikide bilirdim ama ya sizin canınız acirsa demisti..:'(

Gelde bu anne babayı sevme sevmeyenlere çok şaşırıyorum hatta opmeyenlere bile bu yaştayım hala öperim 

0 oy
(3,503 puan) tarafından
Annem benim meleğim herseyim ❤️

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 911 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 331 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 461 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,572 soru

23,652,175 cevap

308,528 kullanıcı

...