0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bebegim dört ayina yeni girdi ilk dogdugunda sutum az geldigu icin mamaya basladik sonra da bırakamadım hep mamasiz ac kalir gibu hissediyordum şimdi dort gundur perisan haldeyim meme reddi yasiyoruz bugun mamasi bitti siparis ettim iki jere iptal oldu vs ya dedim bunda da bir hayr vardir belki de mamayi birakmamiza vesile olur diye düşündüm sabahtan beri hic mama vermedim bi kutu aldik acmamak icin cok direniyorum çünkü biliyorum ki açarsam bu böyle devam edecek birakamicam yine doymuyordur diyip mama vericem ...uzun oldu ama bu sekilde derdim kizlar biseyler duymaya ihtiyacım vardi sizinle paylaşmak istedim sizce mamayi kesmekle dohrumu yaptim tavsiyelerinizi bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(2,011 puan) tarafından
Sütünüz varmı yetiyormu ki, doymadığını siz anlarsınız çocuğa eziyet etmeyin aç bırakmakla 
tarafından
Biberon yuzunden meme reddi yasiyorum ama sutum suan var ama kucagima aldigim gibi daha agzina degmeden kendini geri atiyor biberon verince iciyor
(2,011 puan) tarafından
Benim kızımda da meme reddi oldu ama meğerse sütüm az olduğu için emmek istemiyormuş o yüzden mamayla devam ettim inatlaşmadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benım kızımda aynıydı ama burda bebekle zıtlaşmaya gerek yok bence, ıstıyorsa vermelısın, doktoruma çok mama ıcıyor dedıgımde ne kadar ıstıyorsa içir dedi, sonuçta hergun 5 öğün yıyen bırıne bır anda 2 öğün verırsen tabı acıkır, sütün de mama ıle besledıgın ıcın ona göredir, ben hıc mamayı kesmedim kızım kendı 7. Ayında bıraktı ıstemedı artık ınan ek gıdaya gecınce aramıyorlar zaten 
tarafından
Biberon yuzunden meme reddi yasiyorum ama sutum suan var ama kucagima aldigim gibi daha agzina degmeden kendini geri atiyor biberon verince iciyor
tarafından
Ama olmaz mama ıle besledıgın ıcın sütün suan ona göre vardır meme reddı ıcın başka şeyler dene 4 ay atağı vardır muhtemelen, ayakta gezdırerek emzır banyo yapın beraber
tarafından
Canim mesela gece biberonu unutuyor galiba sabah ilk uyaniyor memeyi aliyor sonra ben takviye bir sise veriyorum biberon biberondan sonra gece yarisina kadar asla beni almiyor krizlere giriyor biberonla susuyor yari uyur halde gece uykusuna yatiriyorum sabah onceki günün kopyasini yasiyoruz dort gundur boyleydi
tarafından
Bu atak ıste ınternetten atak donemı hesaplaması yap bak dıyorsun sabahtan akşama kadar memenı almıyormuş, süt o saatler arası az olur mumkun degıl doymaz bebegın bıberknla verme göğüs sondası al mesela göğsüne tak bır ucunu ama aç bırakma
0 oy
(54,512 puan) tarafından
Sutun yetiyor mu peki inst edicem derken cocugu ac bırakma
tarafından
Sutum var biberon istiyor kucagima aldigim gibi ok gibi geri atiyor kendini biberon verince aliyor hemen
(54,512 puan) tarafından
Biberona alismis o zaman
tarafından
Iste biberonu birakmazsam beni birakacak
(54,512 puan) tarafından
Bebeklerin inadida daha fena ac durur yinede emmez simdi
0 oy
tarafından
Böylee dahamı iyi tabikii anne sütü çok önemli ama yoksa yok yani mamayı niye bu kadar kötü bişeymiş gibi görüyosunuz bence ver mamasını aç kalmasn çocuk ben doğduğundan beri emmesi için çok uğraştm ama emmeyince emmiyor mama veriyorum
tarafından
Sütüm suan var ama biberon istiyor
tarafından
Ver kuzum yazık zıtlaşma bebekle aç kalmasın yavru
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kesinlikle olmuyorsa zorlama mamayi ver 
0 oy
(867 puan) tarafından

Ben hem emzirdim hem mama verdim doymaz gibi geliyordu doktor sonra kızdı nereden biliyorsun doymadığını diye dedim ağlıyor sonra dank etti aslında doyar neden doymasın öyle öyle mamayı bıraktım kilosuda iyiydi kontrolerde hemşirede mamayı azalt derdi ama ana yüreği 

tarafından
Ayni durumdayim canim beni cok iyi anlamissin benimkide biberonu biraktirmazsam beni birakacak oyle gidisat
(867 puan) tarafından
Evet biberonu çok severdi hemen biterdi mama gece emzirmek sütümü artırmıştı hem artık gece kalkıp mama yapmak zor oluyordu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gullll55 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (19,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.