0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eş tokatlı keşkek yapıyolar ben yapamıyorum kaynanama kaç kez sordum ağız ucuyla söyleyip susuyor illa benim görmem lazım evime çağırıyorum yinede yapmıyor neyse benim bir şekilde öğrenmem lazım eşimin yöresine ait şeyleri

Keşkek 

Mısır çorbası

Tarhana

İşte onlara ait ne varsa 

Eltim yanında kalmış 8bqy mecburi yapmış laf arasında banada diyorlar yanında kal öğren asla kalamam cinnet geçiriyorm 

Neyse işte kızlar varmı birnyarif yada site nasıl yapabilirim benim için önemli

8 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından
Ayy suan utandım tokatlı olarak hep anlamlar yapar ben yerim cnm :)) ama zahmetli degil kız tavuk yavrma koy pişsin miss :)) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Orduluyum keşkek önce buğdayı hasla suyunu suz tavuğu hasla suyunu dökme didikle suyuyla birlikte buğdayı kaynat tuzunu ayarla suyu çektikçe su ekle o böyle köyü olcak biraz Mısır corbasida kırma mısırdan oluyor beyaz mısırdan  oluyor onuda birgün önceden islatoyorsub sonraki gün kaynatiyorsun aynı şekilde su çektikçe üstüne su ekliyorsun
0 oy
(4,263 puan) tarafından
Benim eşim tokatlı ben bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Daha dün yaptım. Samsunluyum ama aynı yer sayılır anlatayım. Keşkeklik buğdayı yıka tencereye koy üzerini geçesiye su koy. Koy ocağa kısıkta kaynasın. Kaynayınca kapat altını sar. Beklesin biraz. İyice açılsın yarılsın buğday. Sonra tuz su ekle tekrar altı kısıkta koy ocağa. Bi taraftan da tavuk haşla. Tavuğun suyunu da ekle. Tavuğu dit güzelce. Az da tereyağı erit tavada ikisini bir keşkeğe ekle. Keşkek suyunu çekmiş kıvam almış olacak Tavuğu koyarken. Karıştırırken de tahta kaşığın arkasıyla eze eze Karıştır. Kıvam alınca kapat altını 
0 oy
(336 puan) tarafından
Eşim samsunlu resmen keşkek delisi çokta basit yapılır kız YouTube ye bak 
0 oy
(41 puan) tarafından
Tokatliyim ama keşkek yapmayı bilmiyorum :D
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Kız Kastamonu tosyaliyim bizdede keşkek var ve bayram sabahların vazgeçilmezi arefe günü akşam toprak firinlra koyulur erkekler sabah namazdan çıkmadan açılır gudelleyio sofraya koyulur ocakta buğday çok zor pişiyor  sürekli karıştırman lazım dibi tutmasin diye suyu eksildikce su koyman gerek kaynamış sıcak su ki yumuşasin diğer türlü buğday diri kalıyor  
0 oy
tarafından
Kız hepsinin internette tarifi var yaz cikiyo ne kaynana na minnet ediyon  bazen benim eşimde  bana keşkek yap akşam yemeğine diyo evde düdüklüde yapıyorum oda güzel oluyo ben de amasyaliyim antep e gelin geldim burdakiler bilmiyo benim de kaynanam öğretmedi buranın yemeklerini girdim internete araştırdım iki yıllık gelinim şimdi tüm yemekleri biliyorum su interneti bulanın elini opuyum ne güzel bı icat bulmuş tam gelin dostu vesselam 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 646 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 225 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 95 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,580 puan) tarafından soruldu

411,187 soru

12,376,987 cevap

42,900 kullanıcı

Kategoriler

...