0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnanılmaz bır krizin ıcınde sürükleniyoruz ve sadece küçük balıklara olan olucak, zenginler yıne zengınleşti ben artık çok korkuyorum durum çok kötü 2000 krizi gıbı, paramız çok degersızlestı, ne yapıcaz bız böyle 

15 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Gün içerisinde belki 10 kez aynı şeyi konuşuyoruz. Ama sadece birbirimizi korkuya sürüklemekten başka bir işe yaramiyor. Her söylediğinde çok haklısın ama çözüm ?
-Reklam-
+1 oy
(444 puan) tarafından
Bir Sinop atasözü der ki; Düzelü be
(444 puan) tarafından
Yakın birbirine :)
tarafından
Valla hıcbırsey olmaz bu saatten sonra
(444 puan) tarafından
Daha da kötü olacak gibi doğuyor içime
(11,082 puan) tarafından
Haklısın gebegz:))
Gebegz demek çok hoşuma gidiyor nedense sjsjsj
tarafından
Adım gözde ama ahhshss sen sevdiysen oyle de
+1 oy
tarafından
Yapılması gerekeni yapmayanlar yüzünden bu haldeyiz 
0 oy
(7,956 puan) tarafından
Yaşamaya caliscaz 
tarafından
Ama ınsan gıbı gecım derdı olmadan yasamak ıstıyor ınsan, gezmek eğlenmek
(7,956 puan) tarafından
Valla sadece karın tokluğuna yaşar olduk. Çok rezil bir durum elle tutulur yanı yok. Insanlara resmen sosyal hayatınız olmasın ot gibi yaşayın karnınız doysun yeter muamelesi yapıyorlar
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Az önce 10 lira ile bakkala gittim bir tane cips aldım tıpış tıpış eve geri döndüm uzun zamandır gitmiyordum fiyatlar inanılmaz 
tarafından
20 TL ıle dışarı çıkına cebimde para yok dıyorum cınku hıcbırsey alınmıyor
0 oy
tarafından

Sizi bilmem ben kocamla kaçarım yurtdisina:D

tarafından
Benım kocam polis burda ölcez bız :D
tarafından
Benim kocamda çifte vatandaş :)) biz yasadik
(7,956 puan) tarafından
Biz de gidicez ama sadece 2 seneligine sonra tıpış tıpış doncez yine
tarafından
Valla bizim kuzenler eltim falan yerlesmeyi planlıyorlar özellikle Belçika olabilir hakları var çünkü
tarafından
Ben gıdemem de ıstemem kuzum, ülkemi terk edemem
0 oy
tarafından
Daha bir hafta önce 13.70 ten dolar aldım şimdi 15 olmuş hiç sevinemiyorum elimde altın dolar var çok mutsuzum önceden olsa sevinirdim kızım için biriktiriyorum ama şu an hiç sevinemiyorum resmen bulgarlar ülkemizi yagmalıyo zoruma gidiyor 
tarafından
Ben kırklarelı sınırdayım yemın edıyorum hepsının kafasını bırbırıne surtucem sureklı buradalar sıreklı
0 oy
tarafından
Valla öyle aylık alışveriş yaptim o kadar üzüldüm ki eksiklerimin yarısını aldim 450 tl tuttu et tavuk meyve sebze hariç.Halimiz icler acısı Rabbim yardimcimiz olsun kredi borcumuz var baya nasil odicez bilmiyorum
0 oy
tarafından
Kuzu valla doğru diyosn hırszlık çoğaldı insanlar dişarıyada çıkamıcak artk allah yardmcımız olsb
tarafından
Daha da çoğalıcak gözdem, fakır ülkelerde gasp hırsızlık çok fazla olur çoğu zamanda polısler göz yumar hındısyanda hırsız maymunlar var mesela egıtımle çanta çalıyor yakalayamıyorlsr
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Evet annem markete gitmiş, yılbaşına kadar alabildiğinizi alın sonra marketlerde bişey bulamicaksınız demiş marketi, mal getiremiyorlarmış
tarafından
Eee napıcaz tas mı yıcez yılbaşından sonra
(1,862 puan) tarafından
Bilmiyorum napıcaz bittik zenginler uçuyor gerisi yicek ekmek bulamicak galiba
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Valla bacım daha kötüye gidicez başlar yüzünden bence sen buna hazırlan biz sonumuzun böyle olca bildiğimiz için bozulmicak ne var ne yok stok yapmıştık iyiki yapmışız yoksa vay halimize gerçekten perişan olurduk çocuğun bezii maması aylık 700 TL geçiyor hey yavrum aldın maaş bitti ne yicez ne icicez hep derim zengin daha zengin fakir daha fakir yakında ülke satiomazsa şaşırmayın derim. 
tarafından
Stok yapamayanlar ne olucak anca geçinenler var her ay ucu ucuna yeterler :(
(4,060 puan) tarafından
Yetmez bacım yetmez ucu ucuna bile zor çay kaşığı ile veriyor maaşa zam ama yiyecek içecek kepçe veriyor onlara da zam daha gelmeden gidiyor hızlı treni geçti maaşı hesapta görüyoruz tek biz bide aylık 2 bin TL düğün kredisi ödüyoruz allahtan annem babam aylık yardım ediyor yoksa hiç gecinemeyiz
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Bu konuda çok haklısın zengin malına mal katıyor en yakın örnek benim dayım her zaman catisiriz kendisiyle kendisinin bir çok ilde maden ocakları şirketleri var ben ekonomik krizden bahsederken o yüzde bilmem kaç oranında büyüdüğünden bahsediyor yani olan yine biz gibi garibana oluyor 
tarafından
Benım dayımda Almanya da burda vıllalar aldı dalga gecıyor bızımle resmen benım ağrıma gıdıyor ülkemde böyle asagılamöak
(1,106 puan) tarafından
Haklısın canım ama bizim elimizden gelen birşey yok başımıza geleni çekiyoruz mecburen
0 oy
(12,279 puan) tarafından
İşimiz cidden çok zor olmaya başladı 
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Durum kötü daha da kötü olacak, bugüne kadar yapılan hataların sonucu işte bunlar. Dün metro grossmarkete girdik 840 lira tuttu. 1 aylık mutfak masrafımız bile değil. :)) trajikomik
tarafından
Bızde dün mıgrosa gıttık oyle gezmeye sma 300 tuttu sok oldum hıcbırsey almadık
(1,581 puan) tarafından
Bebek daha doğmadı mamalar hakkında bilgim de yok valla doğrudur. Asgari ücretli çocuk yaparken bin kez daha düşünmeli bundan sonra.
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yeminle bayılcam artık..... 

İlgili bir soru bulunamadı

403,830 soru

12,098,146 cevap

36,406 kullanıcı

...