0 oy
2,528 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar çok üzgünüm 2 çocuk kaybettim önceki oğlumda sütüm indi ve emziremedim diye çok ağladım sonra aylar sonra hamile kaldım ve ilk hayalini kurduğum şey emzirmekti doya doya oğlumu yavrumu emzirmek rüyalarıma girdi hayaller kurdum güzel oğlum canım oğlum diyerek emzirmek o emerken ona güzel cumleler kurmak öpmek saçlarını okşamak....

45 günlüğüz ve emzirmeyi birakiyorum. Dayanamıyorum artık 45 gündür göğüs yaralarim geçmedi kanlar akıyor oğlumun ağzı yüzü kan doluyor dayanilmaz bir acı ki tarif edemiyorum her türlü kremi kullandım ne dediyse şifa olur diye yaptım maalesef geçmedi tam geçiyor diyorum sonra bir dahaki emzirmemde yine aynı kanlar akiyor dayanamıyorum bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlaya ağlaya emziriyorum ama artık gücüm kalmadi mecburen emzirmeyi birakiyorum :( 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke bmmde sütüm olsaydı da kandan fiskirsaydi göğsüm yazık üzüldüm bebeğine mahrum birakcksn
tarafından
Sen emzir miyor musun yusufu
tarafından
Hayır bn sütüm getti gelmedi göğüsleim ne kdr kötü olduğu halde o şekil emzirdim çok pişman olursn soylim mama verme sütün var zaten o onun hakkı keşke bnm olsaydı da
tarafından
Mama vermiyorum kabız okuyor bir hafta falan verdim sonra kestim. Sütü de kesmiyxem dayanicam anneyim dayannak zorundayin
-Reklam-
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Annelik emzirmek değil gene severek doyur karnını üzülme bu kadar 
tarafından
Oğlum o kadar bağımlı mi ne kadar mama içerse içsin emmeden uyumuyor kesemiyorum malesef :(
(12,761 puan) tarafından
İhtiyaç duyuyor demekki göğüs ucu vs alıp dene olmadı Rabbım yardımcın olsun bakma sen kan emmesi den iyidir
tarafından
Gerçekten ağzı yüzü kan oluyor emdkten sonra çok az bir ağzından çıkarıyor o bile kan
(12,761 puan) tarafından
Yazık kan yutmasn
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bende oyleydim 3 ay boyunca cektim sonuc kendi kendine iyilesti

Ama mama ek veriyodum mama verdigim zaman dinleniyodu gogsum

Ama hic bir sekilde biraktirmadim 
tarafından
Mama veremiyorum kabız oluyor
(12,761 puan) tarafından
İçine zeytinyag ekliyomusun sonra da su ver
0 oy
tarafından
göğüs ucu plastik şey var göğüs ucu olmayanlar kullanıyorlar genelde bende kullandım ondan al bit işte kullan orası düzelene kadar bırakma sakin
tarafından
Göğüs ucunu denedin olmuyor malesef
0 oy
tarafından
Sagarak versen olmuyo mu biberonla anne sütünden mahrum kalmasın bebek
tarafından
Elimle sagiyorum ama tam bosalmiyor
tarafından
Manuel ile sağ canım ya manuel göğüs pompası aldım ben elektrikli cok canimi yakti cunku
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Canım silverette ve silvernurse diye gümüş göğüs kapakları var. Anlattıklarına göre mucize gibi birşeymiş. Hemen iyileştiriyormuş, çünkü gümüşün iyileştirici etkisi varmış. Bırakmadan önce bir de bunu denesen. Vşraz pahalı ama bebeğinin anne sütüyle büyümesi için değer. 
tarafından
Onunda tam iyilestirecegini bilsem hemen alırım ama bu tam iyileştirir denilen herşeyi kullandim malesef etki etmedi
(1,150 puan) tarafından
Bırakmaya karar verdiğinde onu al canım son olarak, işe yarayacağını umuyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 324 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 641 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde gokcee05 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 723 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,467 göst.
23 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Öylebirisi (643 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,175 soru

24,456,700 cevap