+2 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Nekdr kötü niyetlisinz bazıları hele sanki başkaları gibi açık açık yazdım yaa ciddn laf etmek ici ediorsunuz bazılarınız mideniz bulanıyorsa özel soru yazili başlığa girecek KADAR MERAKLİ OLMAYIN;)

TEK birliktelik içi. Sormadım 

Eşlerinizde böyle sizi çileden çıkarana kdr knsuor mu ısrarcı oluor mu bazı konularda (özel konuda dahil) ama tek onu sormadım siz sadece oray odaklandnz buda benim sorunm dgl bana laf etmeyin ;) 

Bana gelince saçma sapan linçlerniz ama varya işinize gelen posta negzl şeyler okuyorum ben ;)))))

notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

12 Cevaplar

+2 oy
(11,640 puan) tarafından
Canım kusura bakma  da derdin vardır paylaşırsın fikir istersin milletin yatak odasını sormuşsun sizinkiler nasıl diye çok da haksız sayılmaz ağzına takılmış linçci bir tayfa var diye sürekli söyleyip duruyorsunuz o linçci dediğiniz tayfa bu sefer haklı kusura bakma.....
tarafından
Dini paylasimlar yapıp duyar kasarlar, direkt yatak odasini ima edip paylasim yapıp tepki alınca R yapıp  saldırıya geciyolar. Çok komik.
tarafından
Ben uyarı verip sinsi sinsi takilanlarlardan değilim. Başlığa cinsel içerik yazsaydın gitmezdim. Sizin de eşleriniz böyle mi diye başlık atmışsın herkes girip bakabilir. Okudum ve midemi bulandirdin. Mide bulandiriyosunuz
tarafından
Bu postu bı başkası acsaydi midem bulanirdi sadece yorum yapmazdım. Ben arkadaşın profilini bildiğim için yorum yaptım. Burada insanları dini konuda bilinçlendirmeye çalışıyor kendileri ama çok büyük günah olan kendi yatak odasıni anlattığı yetmiyormuş gibi geli bizimkini de soruyor.
(3,767 puan) tarafından
Kimsinin yatak odasıni sormuyorum yatakda ne ettikleri ile de ilglnmiorm ben eşlerin eşlerine olan tavırlarını soruorm
(11,640 puan) tarafından
Soru gayet açık ama tamam sormadın diyelim hadi :)
-Reklam-
+1 oy
(14,902 puan) tarafından

Ay herkes işine gelene işine geldiği gibi 8-)

0 oy
tarafından
Amannnn kuzum boşver yaa takmaaaa 
tarafından
Bosver canım yaa
(3,767 puan) tarafından
Bunun için çabalıyorum bende kuzum yoksa agizim fena bozlck
tarafından
Hahahaaa Allah için bunlar ne işsiz güçsüz insanlar madem o kadar yürek var yoruma yazın laaaaa
tarafından
Bugün uyarı verme günü ilan ettim ben :) her postta en az 3 uyarı var :)
(15,940 puan) tarafından
Komik olduklarının farkında değiller sanirimmmm☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Vallahi yürek olsa açık açık yoruma yazarlar bacım
(3,767 puan) tarafından
Versinler alıştım ben kendi arkdslri olsa yüz yıllık gibi tavsiye verirler hanımefendiler:)
tarafından
Amannnn takma sen Allaha havale et kuzum
(3,767 puan) tarafından
Öle bitanem ben kötü niyetli olrk sormadm tutupda yataklrmi anltsnlarda demedm ben onlara eş lerin davranış şekillerini sordm çünkü
0 oy
tarafından
Ben daha ne yazdığını anlayamadım millet linc ediyor
(3,767 puan) tarafından
Yaa cidden insanı çileden çıkardılr artık sanki gittim açık açık yazdm üslubuyla yazmaya clsrm oyzdn de çoğu kişi anlamdi :) ama tek özel konuyuda kast edmedm
tarafından
Ya Bosver artı verip sevinsinler garibim eğer arkadaşlarınndan biri olsaydı hepsi tavsiyede bulunurdu
(6,110 puan) tarafından
Bu durum da Gerizakali sen oluyorsun kendini ifade edemiyorsun ne sorduğunu bilmiyorsun kocanı baska erkeklermo kıyaslıyorsun benim esim farklı seninko farklı önce sorduğun sorunum aciliminu bil Gerizakali yazmissin kendini tarif etmissin ergen..
(3,767 puan) tarafından
Ooo hemde ne tavsiyeler yüz yıllık ;)
(3,767 puan) tarafından
He heee bebim benim öpüyorm seni
0 oy
(350 puan) tarafından
Valla bazıları linçlemeye bayılıyor bacım :D yeterli ufak bı yerden tuttrsun 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Şöyle bi baktimda hepside yeni üyeler sanirimm bu ara lincler uyarılar aldı başını gidiyor bırak canim sıkma canını 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Pusuda bekleyeip biri bi post açsın da linc edelim diye bekleyen kitle var :) 
0 oy
tarafından
Valla millete linç edecek biseyler lazım herkes klavye delikanlısı 
0 oy
(959 puan) tarafından
Konu ne?? Ne kaçırdık 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Kız hala yazıyolar diger postuna 

Takma kafana amaaan bacım
(3,767 puan) tarafından
Sağol bacım
0 oy
tarafından
Ben de yorum yaptım ama dalgasına yani :D buradaki konuşmalara çok gülüyorum ben :D lincleme değil amacım kesinlikle bacı :)  hakkını helal et kimseyi kırmak istemem,burda kimseyle de tartismadim şimdiye kadar ☺️☺️  
(3,767 puan) tarafından
Üslubunu yada haddini bilmeyene lafim cnm yoksa şakayla yazanı anlynca birşey demem gülerim bende :)
tarafından
Sağol canım :))
0 oy
tarafından

Sen herkese aldırma onlar sadece eslerinle sarılıp yatıyor olmalilar:)

tarafından
Hah işte konu tam da bu :D şimdi herkes kocasıyla yaptığını mi anlatsın işte millet onu soruyo o yüzden kizmislar :)
tarafından
Seni ben bir posta yakalarım:))) yorum yaparken
tarafından
Hangi konuda bacı :D :D yok yok tartışmaya kapalıyım ben:D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 505 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 341 göst.
0 oy
11 cevap 476 göst.