0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (539 puan) tarafından
Telwgramda 2ay once silicem demişti yine yüklemiş be dün mesaj atmış cevap yazan yok henüz şimdi gördüm cok ağladım uyuyor kapıcam bilmiyorum.esime güvenmiyorum artik bugun dışarı çıktık mağazada p elbiseye niye bakıyorsun bana birsey al dedim mi sonra sonra yani hic ilgi göstermiyor ve aramızda 10 yaş var.cok güzelim alımıyım ama eşime soguk yapıyorum sizce benim hatam mi

9 Cevaplar

0 oy
(8,582 puan) tarafından
Bencillik yapmakta hatalısın evet . ! Güzelsin diye kendini üstün görme eşinden. Yoksa herseyi gözüne batar cnm. ..

Eşinle konus bu durumu da 
(539 puan) tarafından
Evet sanırım sorun burda herseyi gözüme batıyor iyi de yapsa o beni bu hale getirdi cok düşüyordum üstüne
(8,582 puan) tarafından
Üstüne cok varma sonra dötleri kalkyo . Hepimizin hatası bu zatn
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Yani yaş farkı çok fazla ne dıyım
0 oy
tarafından
Esine de ben çok güzelim vs diyosan bilemedim ya bu erkekler çok tuaf akıl sır ermiyor sabah kalkınca sor hesabını kendini geri çek ama kendini ona karşı ben güzelim bana neden yapmıyosun vs deme 
(539 puan) tarafından
Demiyorum ama ben yanına yakışmıyorum benle fotoğraf çekinmiyorsun gibi seyler söylüyor bazen
0 oy
tarafından
Valla güzelliğe çirkinliği bakmiyor bu işler canım karaktersiz olunca karşındaki ne yapacaksın ilk ekran görüntülerini alacaksın kendi teline hesap soracaksın oda bir aldatma eğer karşılık alsaydı demekki sürecekti bu is
(539 puan) tarafından
Sürerdi kesin dedim ya güvenmiyorum
tarafından
1 kere yapan bin kere yapar net
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Senin güzel ve alımlı olman yada eşinden daha genç olman birşey değiştirmiyor esin yapacak olduktan sonra dünyalar güzeli olsan da farketmez içinde vardır çünkü 

Belki de eşin senin bu düşüncelerinin farkında olduğu için böyle davranıyor da olabilir ayrıca evli bir adamin telegram kullanıyor olması da doğru değil arayış içinde belli ki sen eşinle bu durumu konuşmadan asamaz sessiz kalmaya devam edersen de önüne gecemezsin 
(539 puan) tarafından
Evet farkında surekli o beni ben onu şikayet etme peşindeyiz hergun kavga ben yüz vermiyorum.icimden gelmiyor cok kotu seyler yaşattı bana güvenini kaybetti
(1,105 puan) tarafından
Bu catismayla bir yere varamazsiniz canım sadece birbirinizi mutsuz edersiniz geçmişte bazı sorunlar yaşanmış olabilir ama hala beraber olduğunuza göre kabullenmişsiniz geçmiş hataların ustune ya sünger çekilmeli devam edilmeli yada sonlandırmali çünkü bu şekilde ikiniz de birbirinize hayatı zehir edersiniz bence eşini karşına alıp aklı selim bir şekilde ikinizinde davranışlarının yanlış olduğunu bu şekilde birbirinizi yiprattiginizi kendinizi düzeltmeniz gerektiğini söyleyip konusmalisin tek taraflı senin cabanla da olmaz onun çabasıyla da eğer ki bu yolda beraber ilerlemek istiyorsanız bu konuşmayı yapmalı kendinize çeki düzen vermelisiniz
0 oy
(6,085 puan) tarafından
Eşinede kendini üstün gördüğünü belirtme onu ezmeye çalışırsan gözü dışarı kayar.. Yinede o kızlara yazdığını gördüğünü bilsin çek resimlerini hesabını sor. Eşine sürekli soğuk davranmada zaten sen soğuk davrandıkça oda öyle davranacak herşey birbirinize batacak 
(539 puan) tarafından
Ezmem asla başkası yanında hic bozmam canım ama surekli dışarı çıksak benle hani çekinip atacaktin Instagramda gel diyorum istemiyorum diyor aşırı inatçı benimde hatalarım var biliyorum
(6,085 puan) tarafından
Benim eşimde fitil olur sürekli resim çekilmesinden o yüzden 10 kere dışarı çıkarsak 1inde paylaşım yapabilirim anca :) sevmiyor bende üstelemiyorum öyle aman aman kullanıcıda değilim aslında ondan belki.. Sen hesap sor ona mutlaka neden yazdığını eksik olan şeyin ne olduğunu vs sor
0 oy
(15 puan) tarafından
Güzellikle cirkinlikle alakası yok işte bu yapılanın yapıyorlar yani ama fazla umursama bende yaşadım böyle bi olay anlatsam gulersiniz valla  ben bile aklıma geldikçe uyanikligima gülüyorum aldatildigima değil yani 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ekran görüntüsü al kemdine at.esini de takiple 
0 oy
tarafından
Şimdi ağlayarak çaresiz olduğunu baştan gosteriyosun dik dur ve hesap sor sonra asla taviz verme umursama soğuk dur ona bakımlı alımlı olmaya devam et unutma kaçan kovalanir

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,567 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,462 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 650 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 744 göst.