0 oy
815 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

İyi geceler kızlar:)artık eskisi gibi değil biliyorum ama rica etsek kimlikte 1 gün sonra yazarlar mı var mı böyle yapan

26 Cevaplar

+9 oy
(765 puan) tarafından
Sen 1 gün daha sıksan kendini :D 
tarafından
Aman doktor sanki anan herseyini bilmesin. Son anda aksilik işi var deyin .Kardeşim kız arkadaşı ile çalıştığı zaman bulaşamıyordu çalışıyordu diye buda patrona bir gün dedem olmuş bi gün dayım olmuş bi gün düğün var bi gün anam ameliyat olcak bi gün ablam doğum yapacak :D diye diye yalandan kızla buluşmaya gidiyordu hahahah ayy patronda ölenler için fatiha okuyordu:D
(14 puan) tarafından
Aynen öyle olacak galiba :) tarihi bir kere değiştim zaten o yüzden utanıyorum bi daha yazmaya :/
tarafından
Halkında hayırlısı olsun sağ salim kucağına al
(14 puan) tarafından
Amin inşallah❤️teşekkür ederim
(765 puan) tarafından
O doktorun yüzünü bidaha gormiceksin :) bebiş 1gun farkla 1yas büyük olacak yıla göre:) sen biliyon benden bu kadar iyi geceler :**
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum cnm .neden 1 Ocak olsun istiyorsun 
(14 puan) tarafından
1 gün için sistemde 1 yaş büyük gözükecek falan diyorlar :/
0 oy
(8,588 puan) tarafından
Nedn boyle bisey yapma gereği duyuyosun ki ;)
(14 puan) tarafından
1 gün için sistemde bir yaş büyük gözükecek :(
0 oy
tarafından
Yok doğum raporu ne yazarsa o
(14 puan) tarafından
Teşekkürler❤️
0 oy
(687 puan) tarafından
Bnm kızımda 31 ağustosda doğdu 1 eylül yapmak istedik ama olmuyormus
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim❤️
0 oy
(7,653 puan) tarafından
Doğmamış bebeğe don biçilmez 

Rica ile olmuyor ayrica doğum belgesi ile gidiyosun nüfusa ya da hastaneden başvuruyorlar 
(7,653 puan) tarafından
Birbirimizi sevmek zorunda degiliz zaten:)
(1,864 puan) tarafından
Aynen öyle yazan arkadaşta sana demiş ama kendiside on yargılı davranmış tanımadan etmeden sadece yorumlardan böyle bı kanıya varmış
(687 puan) tarafından
Belki tanıyorum simay hanım bnm anlamadığın size ne oluyor
(687 puan) tarafından
Illa görmeme gerek yok insan konuşmasıyla karakterini sergiler.
(7,653 puan) tarafından
Benim karakter analizimi yapmak sana mi kaldı uzman mısınız bu konuda:))))
Tanımıyorsun tanıma da bende tanimak istemem
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Dogum raporunda yazan tarih geçerli canim malesef olmaz 
(14 puan) tarafından
Teşekkürler❤️
(9,624 puan) tarafından
Rica ederim canım :) ❤
0 oy
(569 puan) tarafından
Eşimi oyle yazıdırmıslar nufusa canım 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Ben 31 aralik 22.30 doğmuşum tam ama kimlikte 1 ocak :D da artik olmuyo gakiba canim
0 oy
tarafından
Valla 31 Aralık 23:50 de doğdum sülale 01.01. ve 31.12 diye ikiye bölündü 1 günle 1 yıl oynuyor zaten ama en iyisini babam yapmış alakasız bir tarih yazdırmış :D sen en iyisimi 1 gün sık dişini bacim :D
0 oy
tarafından
Benim.oglumda sezeryan olacaktı  9.9 2019 gün aldım ama oğlum erken gelmeyi tercih etti:))) sizin dediginizde olmaz bence dediğin gibi can sıkıcı durum 1 yas büyük gorunucek  
0 oy
(706 puan) tarafından
Hayır yapmıyorlar o eskidendi 
0 oy
tarafından
Hastanede doğum kağıdı veriyolar sanmıyorum öle yapsanalar
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kesinlikle yazmiyolar ben gece dogum yaptim tam 23.59 da dogum raporunada o saatte gecti tabi. Esimde devlet memuru dogumdan sonra 10 gun izin var ne gun dogduysa birinci gun sayiliyormus bir dakikayla bir gunu bosa gitti kimlige gittiginde 30 u olarak yazsaniz die rica etmis hayr rapora gore deyip 29 u oldu
0 oy
(970 puan) tarafından
Ben 25 arLik 1990 dogumluyum babam 91 ocak ayina yazdirmis  benim zamanimda yila goreydi ama artik  okula baslarken gun ve ay uzerindem hesaplanio canim zaten
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 Aralık bekliyelik fln dedim senin gibi de doğum sertifakasinda ne yaziyosa onu giriyolar direk 
0 oy
(29,013 puan) tarafından

Maalesef kızımda 30 Aralık neyse o yazıyorlar

0 oy
(2,593 puan) tarafından

yazmazlar canım doğum belgesi ile çıkıyor kimlik evde doğururum dersen olur :) şaka bir yana 1 yıl önce gözükecek ama 2022 liler ile okula falan başlayacak 

0 oy
tarafından
Ay canım doktorum bana da 31 Aralık dedi kabul etmedik 1 Ocak dedi yine istemedim 3 Ocak istedik Mersin'in kurtuluş günü olacak diye de şaka yaptik doktor siz nasıl isterseniz dedi ve kabul etti hem daha iyi ağrın sancın acil sezeryan değilse bir kaç gün daha bekle bebek için de iyi olur onun için anne karnında kalmak :)
0 oy
(1,414 puan) tarafından

Ne alaka 1 yaş büyük görünmesi.? Kendimden örnek veriyim şuan 33 yaşındayım babam kimliğe temmuz değil de nisan ayı yazdırdığı için bide 1 yaş küçük yazdırmış hastane de yaşım 10 nisanı görene kadar 31 10 nisandan sonra 32 olacak ama ben temmuzda 34 olacam :)  yani yıl değil ayını da görüyor sistem.. Okul yaşına gelince de onu da ay ile hesaplıyorlar artık yıl ile değil..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
8 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,039 göst.
31 Aralık 2018 Kültür-Sanat kategorisinde Dilara eslem (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Safiye__ (517 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu

407,994 soru

12,250,789 cevap

37,136 kullanıcı

...