0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından

Kızlar 50 günlük olduk ama ben çok yoruldum Allah acısını göstermesin ama gerçekten tükendigimi hissediyorum yanımda kimse yok eltşm geliyor sağolsun o oyalıyor biraz ama gece gündüz ben bakıyoeum anneyim ama 1 kızımda var kızımla kendmle ilgilenemiyorum oglum fündüz durmuyoe kahvaltıyı zor ediyorum uylusu var uyutuyorum bi bakıyorum 5 10 dkya uyanmış:( gündüzleri hep aglıyo uyanık kaldıgında hep kucakta 1.5 saatte bir mama alt defiştieme gaz rutinimiz var 2 saat nadir oluyoe bu hep bi döngü çok yoruldum :(uyku desen derin uykum yok o çok etkiliyor hep gündüzleri akşamları aglıcakmı bebegim diye düşünmeden edemiyorum :((( hep kucakta kollarımda yırtk var canım acıya acıya tutuyorum yemek zor yiyorum yapamıyorum bile bazen kendme bile gelemiyorum tuvalet deseniz zoe gidiyorum bazen bende 15 20 dk uyuyayım diye gitmiyorum bile.. Kilolarım deseniz aldı başını gidiyor öyle 5 10 kşloda fazlam degil dahada fazlası 30 kilo fazlam var piskolojik olarak çöküyorum:((bana bu süreçleri nasıl atlattınız yazarsanız sevinirim şuan tek bildigi şey kucak hoplatılmak gazının çıkartılması altının temzlenmesi bide doyurulmak kızım 6 yaşına giricek bi çok şeyi unutmuşum inanın kızıöda bu kadar gaz yoktu huysuz degildi banyo bile kar etmiyooe 10 dk uykusu uzun oldu hakkınızı helal edin 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum emzirme döneminde çok kolay veriliyor kilo isteyince 1 haftada 5 kilom gitti bile sıkma canını ve gaz damlası yazdır çocuk doktoruna 
(198 puan) tarafından
Doğum sonrası hemoroid oluştu çok yıprandım o süreçtede inanılmaz şişti agrıdan kıvrandım 3 gün sezaryen acısı halt etmiş yanında geçmicek sandım ameliyat olucaktım üzüntüyle azaldı sütüm evet verdim 14 kilo sütüm azalınca yemiyosun dediler başka sağlık sorunum vardı stresle geri 7 kilo aldım gaz damlası işe yaramadı:(
tarafından
Yıllardır hemoroidim var makadim çatladı bu yüzden 2 kez bilirim sütüm benimde azaldı üzüntüyle belki okumussundur postlarimi bilmiyorm stres yapınca aşırı tatlı yiyordum bıraktım ve gaz damlası ise yaramayabilir farklısın al benim kızıma hiç biri işe yaramadı sadece metsil rahatlattı canım
tarafından
Ve benimde 30 kilo fazlam vardı 20 su gitti 10 kilo kaldı 10 da kendim vermek istiyorum yani 20 kilom var benimde ve korse tayt yada korse tak surekli
(198 puan) tarafından
İtamam tşk ederm vakit ayırıp yazdıgın için olmadı onuda denerim zor valla hemoroid tamamen geçmediler ama indiler şükürler olsun tarifsiz acıydı büyğklügü devasaydı valla bana göre o yüzden çok korktum bana bakıxak kimsede yok çocuklarımla reİl olurdum Aşlah yardımcım oldu valla çok şükür
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Gaz damlasi kullanmalisin canım geçici bı süreç bu sabırlı ol:)
(198 puan) tarafından
İnşallah Allah başka dertler vermesin ama gerçekten zorlanıyorum
0 oy
(485 puan) tarafından

Gaz damlasi kullanmalisin canım geçici bı süreç bu sabırlı ol:)oglum bir buçuk yaşında halen daha uykum yok sabırlı ol önce geçici süreç olduğunu düşün 

(198 puan) tarafından
İnşallah bi markete başka biyere bile gidemiyorum kafam dinlenmiyor oglumda huysuz olunca çok daha zoe oluyor herşey
(485 puan) tarafından
Biogaina ve sam simplex damla var ikisini dönüşümlü kullan canım
(198 puan) tarafından
Samsimplex var bİoagai alalım o zaman inş fayda eder tşkler
(485 puan) tarafından
Al canım fiyatı pahalı biogainanin bı hafta gidiyor 70_80tl ama her gün aynı saatte verirsen çok fayda ediyor canım
0 oy
tarafından
Cnm zaten bı kizin var tecrübe sahibi olman lazım malesef ilk 3 ayları bu şekilde oluyo ama düzene giriyor yavaş yavaş merak etme
(198 puan) tarafından
5.5 yıl oldu çok hatırlamıyorum ama benim kızım bu kadar ufakken gaz sancılarını memede geçirirdi aglamazdı yani sadece emmek isterdi o yüzden bilmiyorum
(3,896 puan) tarafından
Kiz çocuklari çok uysal oluyor bnm kiz da emer uyurdu 1 kere gazini ya cikarirdim ya da cikarmazdim oglan oyle degil.Bnm küçük de oglan 6 aylik hala gazi var.
(198 puan) tarafından
Hadi ya :( karnı gurul gurul valla zor 1.5 saatte 1 yiyor gündz uykuları 10 dk 20 dk sizinde böylemiydi düzeldi mi acaba

İlgili bir soru bulunamadı

413,408 soru

12,446,228 cevap

46,154 kullanıcı

Kategoriler

...