0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim sürekli kusuyor miğdesi mi bulanıyor acaba.yuzunu sürekli ekşitiyor.hani fazla emdigini kusuyor diyeceksiniz ama degil birdahaki emme saatine kadar aralıklı kusuyor ve uyanık olduğu her dk sürekli ağlıyor kucağa alayim sakinleşsin oda ise yaramıyor kucakta evi turluyiruz banamisin demiyor.. 2. Çocuğum ama ilk oğlumda gaz sancisi haricinde bi sıkıntımız olmamıştı. Bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi..   

5 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Refleks olabilir fışkıracak da kuruyorsa özellikle refleks olma ihtimali çok yüksek bi doktora göster derim
(185 puan) tarafından
Bugün 2 kez fışkırarak kustu onun haricinde hep süt kesiği tarzında kusuyor ve bu onu rahatsız ediyor ki hemen ağlamaya başlıyor.. p.tesi gidicem kontrolümüz vardı zaten ama sizlerede sormak istedim.. bebek kokusunu alamıyoruz kusmuk kokusundan o derece..
tarafından
Canım normal zatn o dönemler bebek kusmalari var benim kızım öyle bı kusuyodu ağzından burnundan peynir peynir kusuyolar gayet normal endişelenme
(185 puan) tarafından
Ay ne bilim oğlum sadece fazla emdigini  kusardı.. bu oglusumda birdaha ki emme zamanına kadar sürekli kusuyor.. ne kötü bir şeymiş bu kusmuk.. neyse sağlığında bir  sıkıntı olmasında kusamasina katlanırız
tarafından
Bebekten bebeğe farklı olur canım mesela kızım çok kusardi aşırı 10 aylık oğlum var onun kusmalari normaldi
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
Canım Bi doktora götür istersen yeni doğan bebek gazı yoksa karnı toksa ağlamaz uyur hep bide öyle sürekli kusmaz
(185 puan) tarafından
P.tesi kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor.. yani gaz çıkarıyor.. kolik olsa bile bu kadar ağlamaz yani bilemedim.. teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yenidoğan reflüsü de olabilir fışkırır şekilde kusuyorsa. Sadece fazlasını çıkarıyor da olabilir. Kontrolde mutlaka sorun. Beslenmesini, gelişimini etkilemesin bebişin.
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Kendi adima soyliyim bir bilgim yok ben doktor degilim ama belki doktorun bir bilgisi vardir. Benimki sadece tahmin, bebeklik reflüsü diye birsey varmiş... 
0 oy
tarafından
Benim kizim da hep kusardi simdi oglum da 3bucuk aylik o da hala kusuyor dedigin gibi emdikten sonra da kusuyor aradan zaman gecse de kusuyor o yuzden aliskinim normal geldi, kizim 5 6 ayliga kadar kusmustu boyle sonra duzeldi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 188 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,660 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 185 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
8 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra800 (1,073 puan) tarafından soruldu

404,338 soru

12,113,087 cevap

36,448 kullanıcı

...