Ay bu büyüklerin ismi i koymak muhabbeti çok saçma ya
Bizim bir komşumuz var 4 tane torunu var 2 erkek 2 kız 2 kızın ismine Kendi adını vermiş i k i oğlanın ismi de kocasının ismi konulmuş ikisinde yaşıyorlar saçmalık yaa
Benim eşim hic o kafada olmadi ama makarasina diyodu babamin ismini koycam die ( babasinada pek düşkün değildir ) güya beni kizdircak. Bende dedimki tamam koy ama bende babamin ismini koyarim senin cocugunsa benimde çocuğum senin babansa benimde babam
Ama ciddi deseydi kesin kavga ederdik asla koydurmam zaten cok soğuk bi adam bide onun yaninda onun ismiylr cagircam çocuğu.
Bu isim sevdasi ne ya.benim abimlerin çocukları oldu babamda anamda dedi bizlerin ismin koymayin ne içinizden geçiyor sa onu koyun.ben hamile oldum eşim hemen dedi Yaşar can babasinin ismi dedim bende Muhammed istiyorum tm dedi Muhammed Yaşar olsun dedi.bir şeyde diyemedim.akrabalarina noluyosa aaa Muhammed önde geliyorsa yaşar denmez Yaşar Muhammed koysadin ya dedi cok isterseniz kendi torunlariniza koyun.ben Muhammedim diyorum.hic sevmiyorum ya öyle şeyleri
Ben cok karsiyim ona canim bu benim gorusum de bende 4 aylik hamileyim doktor gecen erkege benziyo dedi tam gostermedi kendini yaramazin bebim ben hic o konuya girmeden esim bana dediki askim ne sizin taraftan ne de bizim taraftan kimsenin ismini koymayalim cocugumuza dedi bir mutlu oldum ki gerci oyle diceni az cok biliyodum ama sen bi esinle konus istersen canim ama sakin konus banane istemiyorum falan diyip de daha cok tetikleme inatlastiklarinda cunki erkekler yapicaksada yapmiyo valla
1,495,277 soru
24,427,604 cevap
352,178 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın