0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (350 puan) tarafından
Selam kizlar sorum kehribar kolye hakkında ben hamileyken annelerin takip doğum yapınca da bebeğine takan bayanlar duydum hamilelilte kehribar kolye takan var mı ve de doğum yapınca da bebeğe takıldığında bir faydasını gördünüz mü :) birde çoğu yerde sahtesini satıyorlar esas satan bir site biliyormusunuz ?? 

4 Cevaplar

0 oy
(28,782 puan) tarafından

Kızım sevmediği için kullanmadık 

(350 puan) tarafından
Anladım kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben almadım canım hiç bilmiyorum 
tarafından
Canım sen yenisin galiba o profil fotoğrafını kaldır sana bir abla tavsiyesi burda çok kötü şeyler oldu başkasının fotoğrafını alıp başka yerlerde kullandılar senin için söylüyorum yanlış anlama
(350 puan) tarafından
Vallah mi kız ;D bende sorun olmaz diye eklemiştim uzun süredir takip ediyordum da üye değildim yeni üyelik yaptım bu aileye bende katılmak istedim :)
tarafından
Iyi yaptın kuzum ama kaldır senin için söylüyorum bak yanlış anlama en son burda birinin fotoğrafını alıp tiktokda paylaşmışlar eşim öldü dulum evlenmek istiyorum diye üstüne yazı yazmışlar
(350 puan) tarafından
Sonra al başına belayı demi :D çok haklısın canım ne yanlış anlayacam çok sağolasın <3
tarafından
Sende sagol kuzum senin için söyledim:-)))) vallahi hemde ne bela
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Çok faydasını gördük kızım iki aydır fln dişleri kaşınıyor huysuzluğuna uykusana çok iyi geldi gözle görülür bir fark oluyo bir ara kaybettik huysuzlugu yeniden başlamıştı
(350 puan) tarafından
Siz netten mi aldınız yoksa bulunduğunuz yerden mi
0 oy
tarafından
Aldım sertifikalı pek salyasi hariç bı ise yaramadii

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
13 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 99 göst.
0 oy