0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Koltuğa dün su döküldü bugün o ıslanan yer olduğu gibi leke kalmış. Beyaz sabunlu ılık suyla sildim bütün koltugu kuruyunca heryeri leke leke oldu kızlar napcam çok kötü oldu koltugum koyu gri renk ve lekeler aşırı belli niye böyle leke oldu aglicam şimdi napicam

5 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından

Koltuk yıkamacı çağır bacım sen nasıl koltuk kız öyle komple siliyoz koltuğu hiçbişey olmuyo :ermm:

(31 puan) tarafından
Ya bende daha önce çok az aspirinle siliyordum. Ama şu lekesi olunca komşum Beyaz sabunla sil dedi onunla sildim heryeri leke oldu bildiğin 1 lira büyüklüğünde lekeler oluştu her yerinde
(6,086 puan) tarafından
Valla bende aspirinle siliyorum beyaz sabun hiç kullanmadım koltuğa.. Ama lekeler için en iyisi yıkamacı çağırmak
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Beyaz sabun bazı kumaş türlerinde leke yapar. Sizinki onlardan olabilir, koltuğu yıkatın büyük ihtimal düzelecektir.
(31 puan) tarafından
Yikaticam artık napiyim aşırı leke oldu bir iki tane de değil her yeri
0 oy
tarafından
ılık suyla sıl hiç bişi kalmaz
(31 puan) tarafından
Ben daha önce çok az aspirinle suyla dilerdim birşey olmazdı bu sefer Beyaz sabunla silince heryeri leke oldu bı de öyle sileyim olmadı yikatirim
0 oy
tarafından
Şöyle yap canım ılık bi suyun içine makina parlatısıcı koy bez olarak el bezi değil banyo lifi varya onlardan yada hatda kullanmadığın tül perde parçası flan var sa daha çok fayda edebilir bezlerin de çok etkisi oluyo lekelerde 
(31 puan) tarafından
Bunlari hiç duymamıştım denicem canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım youtube da izlemiştim bende yataktaki sarı lekeler için yaptı kadın yatak anında lekeler yok oldu daha sonra temiz suyla durulama işlemide yapmayı unutma canım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bizimde su döküldü leke oldu öylesine sldim geçti bikaç güne 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mrymf (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
30 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde 15012020 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.