İyi geceler hanımlar doğum korkusu yüzünden tüplerimi bağlattım 10 gün oluyor doğum yapalı şimdi size sorum bağlatmama rağmen hamile kalabilirmiyim tekrar buna benzer birşey duydunuzmu bu yolla..? Birde geçen gün arkadaşım 1 yıl daha korunman lazım dedi hemen etkisini göstermiyormuş bu işlem bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
Annem baglatms canm oyke birseybolmaz kalma ihtimali yuzde 1 oda oda ya olr ya olmaaz
Kaç çocuğunuz var
Canim baglayan doktor bilgi vermedimi ben kesinlikle olmuyor diye biliyodum hatta arkadasim baglatcakti yasindan dolayi olmaz demisler 26 yazinda yani bide
Tüpleri kestirip bağlatsaydın kısırlaştırma olacaktı ama kestirmeden bağlattıysan hamile kalma ihtimalin var bazen kanallar da kaçak olabiliyor tamamen karar verip öyle yapsaydın kesin çözüm değil hamile kalabilirsin
Imkansiz canim baglandi bitti kokten cozum
Hayır kesinlikle kalamzsın o kalıcı ve kesin çözüm etki etcek bişey yokki bildiğin iple düğüm atılıyo yumurtanın döllenmesi imkansız
Benim annem bağlatmışdı kardeşimden sonra hemen etkisini gösteriyordur tabi ki. Annem 17 olucak bağlatalı hiç sorun yaşamadı. Tek sorun erken menepoza girdi o kadar
Benim annem de kardesim dogunca baglatti 14 sene oldu yani bana da baglat diyor simdi daha 23 yasindayim 2.ye hamileyim bende ama ben istemiyorum nolur molmaz dunya hali ölüm var kalım var hastalik vs olur cocuk yap derler yada kardes gerekir cesaret edemem ben ama kalınmaz o sekilde imkansiz gibi bisey yani.
Zannetmiyorum cnm tanıdığım biri var ilk doğumunda annesinden habersiz doktor tüpleri bağladım 18 yıl olmuş baglatalı ve ozamandan bu zamana birdaha olmamış 18 yaşında kızı var çok istemelerine ramen tekrar olmamış
Benim annem bağlatmisti ama hiç öle bi durumu olmamış ama annem bağlatali 17 yil oldu
Bi akrabam 3 çocuktan sonra bağlattı tüplerini ama kaçak yaptı ve küçük bebeği 6 aylıkken hamile kaldı. Kestirip bağlattığın zaman kesin kalmazsın ama sadece bağlatmayla hamile kalma ihtimalin var. Kesinlikle kalmazsın diyenlere aldanma dikkat et sen yinede
Birsey merak ediyorum cok bu süreçte esiniz hiç dedi mi.sen o kadar çocuk. DoğurduN acı çektin bla bla bla bende bizim icin birsey yapayım ben baglatayim tüpleri mi çok merak ettim
411,566 soru
12,389,660 cevap
43,719 kullanıcı