0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

mutfak lavabom tikandi acamadim pompa da işe yaramadi bu jel lavabo acicisini kullanan var mi diger top top olanlar gibi etkili mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lavabonun boş olması lazım birde bunuda denedim top top kadar etkili olmasada sağlam urun
tarafından
Bosaltican bi tasla şimdi canim bide nasil kullaniliyor su falan dokuyormuyuz digerine yaptigimiz gibi
tarafından
Hayır direk lavaboya akitiyorsun kutusundan saatini hatırlamıyorum bekliyorsun gece yatmadan yap sabaha kadar açılsın sabahta o boncuklardan al
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
En güzeli toz olanlar memnun kalmadım
tarafından
Tesekkurler potterhead'im ☺️♥️
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Kostik al milyonculardan bunlar aşırı işe yaramıyor
tarafından
Suan bu saate bulamam ki bana acil olarak lazim simdilik idare edecek bise. Yarin sabah olmadi oyle yaparim
(13,313 puan) tarafından
Bunu bu saatte kim getirecek ki zaten
tarafından
Yemek sepeti hizli market
tarafından
7/24 aktif orasi
(13,313 puan) tarafından
Sen bilirsin
0 oy
tarafından
Tuz gibi olan lavabo acicisi var o guzel aciyo bunu hic denemedim lavaboya dokuyom uzerine kaynamis su dokuyom bi çaydanlık aciyo hemen
tarafından
Evet boyle topcuk topcuk oluyo ondan siparis veriyim bare lavabom sular icinde kaldi
tarafından
Sok yokmu oralarda
tarafından
Varda canim bana simdi lazim acil yani
tarafından
Himm anladim
0 oy
(687 puan) tarafından
Bnde var cnm kullandım pek bisey farketmedi gibi aktarsan kustik alıyorum efsane açılıyor birde kötü koku çıkıyor tertemiz oluyor  
tarafından
Canim bende normalde kostik kullaniyorum hirdavatcidan aliyorum ama bitti suan acil lazim bana yemek sepetinden soyliycem jel olandan kimse memnun degil bare simdilik topcuk topcuk olandan soyliyim getirsinler
(687 puan) tarafından
Pompan  varsa evde karbonat sirke üstüne sıcak su dokk  cnm pompala tertemiz mis olur.gerek yok ona para verecen bn aldım ewde boş duruyor yinede sen bilirsin
tarafından
Pompayla denedim olmadi ama simdi bide karbonat deniyim gene olmazssa mecbur siparis veriyim de gelsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 392 göst.
0 oy
14 cevap 325 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 765 göst.

409,810 soru