0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

Nasılsınız hanımlar, beyefendi yarın sünnet olacak bana tavsiye verebilir misiniz ne yapmam lazım, sünnet kilodu işe yarar mı yoksa kaynanamın dediği gibi karton bardağı ayarlayıp onu mu koysam, ağrı kesici fitil daha mı etkili yoksa şurup mu kullanayım, nasıl hareket etmem gerekiyor, yürüyor vve sünnetini evde yaptıracağım 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Bezliyse karton bardak kesip köy değilse sünnet kulodu kullan bnm oğlum bezsizdi yaptrdm 1 buck yasnda fln sünnet kilodu çok iyi olmuştu bayağı işimize yaramsti
tarafından
Bezli canım, peki sende evde mi yaptırdın ben evde yaptırcam adam yardımcı olur mu bilmiyorum
(1,121 puan) tarafından
Evde yaptrmstm cnm adam ilgilenyo kesip gidiyo zatn günlük temzljini mutlaka yapin kantoran yagi ile iltihaplanmamasi için.  Evde daha iyi blmyorm su pandemiden dolayi en iyisi ev yani bide sargilatmayn adama soyleyn ilk kanlı oluyo diye sargı yapyolar kurumadan alın cnku sargı olunca cikarnca çocuğu çok agrtyo biz sargilatmadk 2.gün kalktı ayağa zatn rabbim smdiden şifa versn inşallah cnm bnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum 38 günlükken sünnet oldu daha çabuk iyileşti sürekli emzirdim ve doktorun verdiği kremleri saati saatine kullandım 

Sizede geçmiş olsun şimdiden 
tarafından
Ben doğar doğmaz yaptıramadım ya, şimdi dr yürüyor felan bilmiyorum nasıl geçecek. Çok teşekkür ederim
tarafından
Bu arada maşallah çok tatlı allah korusun kötü gözlerden
0 oy
(3,679 puan) tarafından
4 aylıkken oldu oğlum hiç bardak koymadık normal bezini kullandık doktor gerek yok dedi sadece krem kantoron yağı ve papatya suyu kullandık oda beze yapışmasını engelliyordu 3 günde iglesti zaten ağrı kesici calpol kullandık fıtil ve antibiyotik de verdi ama gerek kalmadığı için kullanmadık MasaAllah paşaya şimdiden geçmiş olsun canım
tarafından
Teşekkür ederim canım, benimki yürüyor 15 aylık, evde yaptıracağım gelecek adam kullanmam gereken ilaçları söyler mi hiç bilmiyorum kafam çok karıştı
(3,679 puan) tarafından
Doktor sana oneriri ama kantoron yağı ve papatya suyu çok faydalı canım onlardan her pasumanda şırınga ile pipisinin üstüne sıka bilirsin papatya suyunu da bezine sıkıyordum pipisinin geleceği bölgeye
0 oy
(481 puan) tarafından
Maşallah yakışıklı prense.Sünnet külodunu kullanmadım ben karton bardak kullandık. İlaçlar hakkında doktor sizi bilgilendirir bence onu dinleyin. Geçmiş olsun 
tarafından
Teşekkür ederiz, yürüyor bu küçük, evde yaptıracağım bir de nasıl olacak, adam kullanmam gereken ilaçları söyleyecek mi hiç bilmiyorum
(481 puan) tarafından
O zaman bişey diyemem canım fitil hiç kullanmadım bilmiyorum
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Biz 37 günlükken yaptırdık sadece krem verdi Dr 1 hafta onu sürdük bez tak dedi dr biseye gerek yok dedi 
tarafından
İşte küçükken gerek olmaz herhalde ama benimki yürüyor, bir de evde yaptıracağım nasıl olacak bilmiyorum
(12,521 puan) tarafından
Kolay olur inşallah canım geçmiş olsun
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(3,071 puan) tarafından

Biz 23 gunlukken yaptirdik çabuk iyilesmisti. Seninki büyük tavsiye veremicem. Paşaya maşallah demeye geldim ❤️☺️ insallah ikiniz içinde iyi gecer cabuk toparlar.

tarafından
Amin canım inşallah, çok teşekkür ederiz. benim öyle bir fırsatım olmadı maalesef, şimdi nasıl olacak kara kara düşünüyorum valla =(
(3,071 puan) tarafından
Rica ederim kuzum. Allah verir kolaylığını insallah
0 oy
(7,269 puan) tarafından
Canım ,sanada kolay gelsin. Geçmiş olsun. 

Kusura bakma postuna ortak olacam:)   Kızlar  29 aylık oğlum var sadece geceleri bez takiyom.  Yaza doğru sünnet olacak gibi.. Nasıl olacak korkuyom pipiye yapışırsa sargı, ilk günün akşamı çıkarmalı mıyız sargıyı? Yoksa ilacı sürüp tekrar sarmalı mı??  
(1,121 puan) tarafından
Sargiyiya sardrmayn cnm ilk olunca bi sargı yptmsti kanyodu diye snra bize acın dedi actk sünnet kilodu kullandk çok rahat oldu o sargı yapsyomus çocuğun canını çok acitiyoms
(7,269 puan) tarafından
Çok sağolun. Valla yengemgil cocuğa babasının sortunu giydirmisti gündüz öyle yaparım, gecede alırsa babası sünnet kilodu giyip bez takmam iyileşinceye dek.. Gece yatağına naylon yaparım.. Annemide cagiracam tek başımayım  korkarım canı acıyacak ağlayacak:(   Zaten pansumanı eşime devretcem kan tutar beni kanarsa,o sargıyı açacağı sırada tuhaf oluyom..
(1,121 puan) tarafından
Ne demek cnm sünnet kilodu bayağı ise yaryo cnm günlük temizliğini yapin cnm dha çabuk iyileşr bide iltihab kapar kuru kan oluyo etrafta onu temzlyn mutlaka kantoran yagi kullann çok iyi krem veriyo zatn onu hergun kullnrsnz bende iznd3ykn yaotrmstm annem vardı rahat oluyo cnm tek olunca insan korkyo aglyo sizlyo ilk gün zaten çiş yaptımi bitiyo artk oğlum 2.gün kalktı ayağa hemn rabbim kolaylık versin inşallah cnm bnm hiç korkma geçecek gideck:)
(7,269 puan) tarafından
Âmin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
31 Mayıs 2023 Moda kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu