0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından

Bebeğim daha 22 günlük sadece karnında böyle bı pullanma var neden olmuş olblr kızlar yaşan varmı

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pijamasi mi sıkmış acaba
(116 puan) tarafından
Hyr canım küçük küçük kızarmalar var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum sebebini bilmiyorum ama benim bebegimde o araliklarda ayaklariyla karninda felan olmustu sonra soyulup döküldü ben surekli zeytinyagi suruyordum kurusun diye suan 4 aylik yok hic
(116 puan) tarafından
Bende dün gece sürdüm biraz ama bakalım canım doktora goturdunmu onun için
tarafından
Yok kuzum hic goturmedim buyuklerr sormustum normal demislerdi ciddende gecti ama icine sinmiyorsa sen gotur istersen :)
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Cildi henüz kuru ondan olmuş olabilir canm doğal z.yagi bebe yağıyla arada nemlendir bide çok sıkı giydirdiysen bunalincada oluyo
(116 puan) tarafından
Canım bı citcit bide kışlık tulum goydiriyorum bu kadar uyurkende battaniyesini ortuyorum
(1,041 puan) tarafından
Cildi şuan çok kuru canm ondan o büyük ohtimalle nemlendir ara ara birde bez yada pijama iz yapmış sıkmış galiba
0 oy
tarafından
Erkek çocukları sıcağı çok sevmez birde pijaması çok sknis haberin olsun 
0 oy
(146 puan) tarafından
Bebek yağı sürdüysen o da yapar canım 
(116 puan) tarafından
Evet banyo sonrası sürdüm. Cnm
(146 puan) tarafından
Yeğenim den biliyorum bebek yağı sürünce böyle oluyodu bebek yağı kullanma canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
22 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Useragaa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.

412,644 soru

12,423,587 cevap

45,350 kullanıcı

Kategoriler

...