Oğlum saolsun uyutmuyor sizler napiyosunuz. Uyumama nedeniniz ne =}
Hamilelere tavsiye. Son aylar haftalar uyku olmuyor ama siz gerekirse ether koklayin bayilin uyuyun. Vallahi ben oğlum keşke bigun daha karnimda dursaydi da doya doya uyusaydim diyorum
Senene napcan;:)
Dislerjm cok agriyor yatamiyorum vallahi canim iki disimde curumus oyulmus parol ictim azcik dinerse yatacam insallah:)) ya o uyku hep aklim da ozellikle sabah uykusuna asiri duskunum cok zorlanacam galiba
3 bucugu buluyor uyumam baznde 4 u malesef uyuyamiyorm :) keske uyuyabilsem ama yokkk gozler faltasi gibi acik tv izliyorm
Nörelim karnım yandı acılar icinde kıvranıyorum :):( kızımda uyumadı maşa izliyor
Sayfadan cikip uyuyamiyrm sadece bu :)
Kizim kucagimda ve uyumuyo gozumden uyku akiyo:(
Kızımı sallıyorum şu an :) hamileyken uyumazdım şimdi keşke uyusaydım diyorum :) hamilelere duyrulur bol bol uyuyun :)
Burda konuşmaktan ötürü uyumuyorummm... cok acil uyumam lazim sabah 7 de uyanicam kızım oğlum uyudu gece bin kere uyanicam hala daha burada lak lak peşindeyim:(
Cvp verimmi niye uyuyamiyorum benim bi kayinim bizde kalıyo mübarek belki iki saattir banyoda bende yatagimda oturmuş onun çıkmasını bekliyorum çünkü çooook sıkıştımmm tuvalete gitmem lazım :))
Ben hamileyken çok uyurdum ama şimdi uyku falan yok 27 günlük oğluşum var ve uyumuyor geceleri ama uyumasada allahıma çok şükür sağ salim kucağıma aldım napalım inşallah 40nda düzelir :))
İyiki hamileliğinde bol bol uyumuşum valla benim oğlum uyumuyor gece 4e kadar oturuyoruz bakalım daha ne kadar böyle olcak:)
Ben de kaşınmaktan uyuyamıyorum vücudumun her yeri deli gibi kaşınıyo yara yaptım artık kaşımaktan :(
bebek uyutmaya ccalisiyorum sen noruyon
Ben de aynı durumdayım bi de bugün temizlik yaptım basım çatliyor oğlumu uyutmaya calisiyorum
Valla tatlim normalde oglumu uyutmaya calisrdim simdi bebisim uyudu bn burayi birakip uyuyamiyorum :)
Meyve yedim kocam uyuyor kalkti biraz ona masaj yaptim tv ye bskyrum simdi :D
Normal de çok uykum vardı eşim uykumu açtı kendi uyudu oğlum da uyudu bende burda öyle yorum post okuyorm :))
Sende hamisken kucagina almak istiyordun bizde istiyoruz uyuyamasakta :))
1,508,541 soru
24,619,896 cevap
364,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın