0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Bebegim 5 günlük ve biz geceleri uyuyamiyoruz. Ağlıyor memeyi emiyor ama yarım saat tutması icin ugrasiyorum sonra 20 dk emziriyorum sonra bi 15 dk gazini cikarması icin ugrasiyorum bu zaman araliginda tekrar acikip agliyor ve sar baştan sonra altini temizliyorum agliyor emziriyorum ...

Sabaha kadar böyleyim. Ne yaoacagimi sasirdim artık. Psikolojim bozuldu birdaha eskisi gibi dışarı çıkabilecekmiyim arkadaslarimla ailemle gorusebilecekmiyim esimle vakit gecirebilecekmiyim çok yoruldum 5 günde. Birden ağlıyorum. Sonra birden gülüyorum. Bebegim uyumayınca birden sinirleniyorum sonra sinirlendiğim icin kendime kızıyorum ve ağlamaya basliyorum. Ne zaman eski halime dönerim kızlar siz neler yasadiniz bu sürecte. Annem ilk 2 gün yanimda kaldı yararı vardi baya ama sonra mecburen gitmek zorunda kaldı sonraki 3 gün anneannem kaldı ama zaten yasli oldugu icin ben ona hizmet ettim resmen. Ve sürekli bu cocuk hasta bu cocuk üsütmüş deyip beni strese soktu neyse ki bugün gitti o da mecbur herseyimi kendim hallediyorum ve cok zorlaniyorum. Siz neler yasadiniz bu süreçte. Depresyona girdim nasıl mutlu olucam eskisi gibi. Yanlış anlamayin bebegimi çoook seviyorum onu verene binlerce şükür ediyorum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım yeni doğan bebek öyle 40 ki çıkana kadar şey derler 20 gün gece yatar 20 gün gündüz yani anlayacağın kırkı çıkana kadar öyle yatmazlar ağlarlar  sen sakın ol sinirlenme 
-Reklam-
0 oy
(263 puan) tarafından
Bende aynı öyleyim yavrum 11.günümüz ve erken doğum yaptım geceleri hiç uyku yok gündüzleri uyuyo ama gündüzleri de ben uyuyamıyorum annemlerde kalıyorum sanki iş yapmasam batiyomusum gibi hissediyorum ister istemez sezeryanliyim bide kalkıp az çok yapmaya çalışıyorum gece de zaten yine kendim bakıyorum bı mama yapmaya kalkarken annemi uyandırıyorum çok zorlanıyorum ve lohusalık yüzünden böyle o kadar duygusal o kadar sinirli oldum ki en ufak bişeye üzülüyorum aglayasim geliyo ama aglayamiyorum ailemin gözünün önünde lavaboya gidiyorum orda ağlıyorum inşallah bu zamanlar bı an önce geçer çok yoruldum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Dorukunannesi33 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Asel Zeynep (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.