0 oy
790 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kim baktı 

62 Cevaplar

0 oy
(1,469 puan) tarafından
15 gün kaynanam ve annem baktı sonra ben baktim zorlandim epey ama öğrendim
-Reklam-
0 oy
(11,626 puan) tarafından
ABLAM ve annem :)
0 oy
tarafından
İlk dogumda kayinvalidem geldi 3 gün kaldı. İkinci doğumda annem geldi 3 gün kaldı. İkiside 1 ay kalmak istedi ikisine de izin vermedim. Ben tek baktım çocuklarima esimle
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Doğum yapalı 5 gün oldu oğlum küvöz de eve gelir gelmez yemeğimi temizliği mi yaptım bakacak kimsem yok. Sancı dan kıvranıyorum ama mecbur kızım var ona bakmak zorundayım 
0 oy
(17,444 puan) tarafından
Ilk dogumumda 3 gün yengem baktı. Ondan sonra annem geldi baktı. Ikinci dogumumda da ben annemlere gittim yine annem baktı 
0 oy
(392 puan) tarafından
Ben İstanbul da oturuyorum annem antalyada kayınvalide konyada. Sezeryan oldum 10gün anam baktı 10 gün kayınvalide. Ama sadece yemek ve yıkamaya yardım ettiler geri herşeyi bn yaptım alışayım diye. Sezeryandan sonra akşama ayaklandım çok şükür elhamdülillah 
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Güya kaynanam 5 karış suratla sabır çeke çeke. Ameliyatlı olmasam onada izin vermezdim valla vicdanlı biri baksın yoksa tek kal daha iyi
0 oy
(181 puan) tarafından
2 çocuğumda annem baktı 3.de annem vefat etmişti kimse bakmadı normal doğum olduğu için bakıma ihtiyacimda yoktu durumum iyiydi.
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Ilk doğumda tek kaldım eşimle beraber baktık gündüz ben gece o ama o zamanlar evden çalışıyordu 2 sene oldu.. Şimdi 2 aylık olacak bir bebeğim var lohusaligin 20 gününü annemlerde geçirdim sonra dedim eve geceyim hem daha rahat ederim hemde öyle yada böyle başıma gelecek bu gerçekle yüzleşeceğim 20 gün kendi evimde kaldım az daha oynatiyordum kafayı yedim annemlere geri gittim :D he şimdi yine evimdeyim baktım zorlaniyorum kafayı kırmak üzereyim vin turizm anneme:D

0 oy
(515 puan) tarafından

İlk bebeğimde 3 gece ablam kaldı Allah razı olsun. Sonra eşimle idare ettik hergun gündüzleri anam geldi. Yemek temizlik vs. İçin hiç yalnız değildim. İkinci bebeğimde uzağa taşındım ama yinede  annem babam sağolsun çıkıp geldiler 1 ay yanımda kaldılar gittiler ikisinden de Allah razı olsun. Ama onlar gidince çok zoruma gitti yalnızlık :'(

0 oy
(10,493 puan) tarafından
Annem baktı ikinci doğumum olacak yine annemde kalırım ama ben hastane de kalınca yanımda annem kalırsa büyük oğluma kim bakacak bilmiyorum doğum yaklaştıkça kafama takiliyo valla kaynanam alt katta ama kadının kendine hayrı yok yaşlı falanda değil 50 55 yaşlarında nazindan geçilmiyor
0 oy
(3,171 puan) tarafından
Annem baktı canim
0 oy
(1,577 puan) tarafından
İlk 1 ay annem gelecek, sonrasında eşim ve ben yalnız olacağız.
0 oy
tarafından
Tek başıma baktim iki büklüm heryerim ağrıya agriya
0 oy
(463 puan) tarafından
Annemle yakın olduğumuz için sık sık gidip geldi 
0 oy
tarafından
Annemde geldi kaynanamda
0 oy
tarafından
Annem teyzem annanem iki kız kardeşim