0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Aptamil sma bebelac hip ayni fiyat eczanelerde ve bazi sitelerde bebelac daha pahali sma dan sma kullaniyorum ama cok pahali ayda 3 kutu bitiyor daha uygun mama yokmu iyi icerikli yaa :ermm:

7 Cevaplar

+1 oy
(4,785 puan) tarafından
Hic sorma suan sinirden elim ayagim titriyor esimi gonderdim mama almasi icin bebelac 4 numara hicbir yerde yok ankarada bir tane bulmus 2 kati fiyat vermisler ki etiketteki 500 gram 78 adam 90 demis 

Bebek ya bebek bu sabiler kuru ekmekle beslenemiyorlar ne diye kaldiriyorsunuz mamalari ne diye saklilayip 2 kati fiyat veriyorsunuz cok sukur alabiliyoruz alamayanlar durumu olmayanlar ne yapsin

Allah sebep olanlarin saklayanlarin bin belasini versin bu sabilerin veballeri boyunlarinda!!!!!!!!!
(3,921 puan) tarafından
Evet ya eşim de almaya gitmişti mamamız bitmek üzere 500gr bebelac 78 lira olmuş
(4,785 puan) tarafından
Valla cok sinirlendim cok birde  hic biryerde yok
(3,921 puan) tarafından
Evet ya eşim de o kadar aradı ki dün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu seneki bebelerin hiç şansı yok Bende aptamil kullanıyordum paketi olmuş 200 eşim bebalac 1 alıyor siz ne alıyorsunuz 
(45 puan) tarafından
Sma 2 kullaniyoruz canim bizde bebelac dun sordum 170 tl dedi eczanede 900 gram ben 160 aliyorm sma yi
tarafından
Bebalac kilo aldırır mi kuzum ben hiç sevmiyorum onu bebeğim çok zayıf ama fiyattan dolayı da başka almadı eşim
(45 puan) tarafından
Bebelac kotu bir mama degil aptamili ozel hastane disinda devlettekiler kesinlikle onermiyor adi var onun   glukoz cok onda
0 oy
(603 puan) tarafından
Bende 10 gündğr bu dertten muzdariptim valla ağladım kaç kere üstelik benim oğlum sadece mamayla besleniyor ve aşırı iştahlı yani ayda 5 kutu garanti alıyorum en son dün babam hsrçlık gönderdi oğluma 250 tl dedğm uygun mama bulcam bebevita aldım en azından bu ay idare edelim diye o da 40 tlymiş 500 gramı onda da zam gelmiş 45 olmuş 
(45 puan) tarafından
Iyimiki o duymadim o markayi ben valla benm oglumda 6 aylik ek gidaya gecicem yavas yavas
(603 puan) tarafından
Canım benim oplan 7 aylık ek gıda aldığı halde mama ana besinimiz çünkü anne sütü almıyor ve çocuğum çok obur  ajsjsjs mamaya gelince iyi de diyenler var kötü de açıkçası benim oğlum mamayı çok seçerdi ama bunu seçmedi içiyor ben mecburiyetten aldım eşim askeri personel olduğu halde yetişemiyoruz
(45 puan) tarafından
Onun kac griami ne kadar kuzum
(603 puan) tarafından
500 gram 45 tl canım en azından 1 2 ay bununla idare edicez yapacak bişey yok tabi ek gıdayla destekleyerek 400 gram bebelac 75 tlydi burda en son başedemiyoz
(244 puan) tarafından
Canım BİM’in mamasını diyorsun ama o mamayı tavsiye etmiyorlar içinde çok şeker falan varmış istersen bi araştır internetten sindirimi zorluyormuş çünkü
0 oy
(244 puan) tarafından
Bebelac uygun ben anne sütüne el kullanıyordum ama şuan emmiyor o yüzden bebelac alıyorum iki günde bir 500 gramı 60 TL 
tarafından
Yarıyor mu brbise
(45 puan) tarafından
Sma kullaniyorum ben canim beblacda kullandim ama yariyordu ama 3 aylikdi kabiz ediyor diye degisdim mamayi her bebegi deil benm oglum kqbiz olmusdu ondan yani
(244 puan) tarafından
Benim sütümde ona yarıyor aptamilde kullandım oda bebelac ta şükür hepsi yarada canım ırmaklar market varsa ordan al dün aldım daha onun dışında her yerde zam oldu biliyorum ama ırmaklar markette fiyat aynı
tarafından
Bende kullanıyorum bebeğim kusuyor onunla
(244 puan) tarafından
Tabi her bebeğe Her mama yaramaz nasıl bazı annelerin sütü bebeğe yaramıyorsa Buda öyle bişey canım deneye deneye bulacaksın hangisinin yaradığını ama şimdi fiyatlar uçmuş gerçekten bebeğimize mamada alamycaz Allah yardım etsin ne diyelim ben memnunum şahsen o yüzden dile getirdim
0 oy
(9,521 puan) tarafından
Bende bugün çıkacam almaya bakalim
(45 puan) tarafından
Napalim artik ek gidaya gecicez yavas yavas
(9,521 puan) tarafından
Kaç aylık Kuzum?
Ben veriyorum ama yine de mama yada süt istiyor doyurucu yemiyor
(45 puan) tarafından
6 aylik canim
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bebelac en ucuzu canım ya nasıl daha pahalı, 60tlye aldım daha dün 500gr normal bebelac, gold ise 350grı 60tl
(45 puan) tarafından
Gram farki var kuzum 900 gr o kdr ben kilo olrk aliyorm
(1,862 puan) tarafından
Tamam canım bne de büyük alıyordum diğer mamalarda göre en uygunu bebelac
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Aptamil 350 gr 95 TL ye aldım daha geçen gün 80 liraydı.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 357 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 373 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Merve Eroglu (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.