Bu aralar eşime bir hâller oldu kizlar kalbimi çok kırıyor. Ya 1 buçuk yıldır evliyiz bir tane 5 buçuk aylık bebegim var. Evlendigimizden beri bana bir çöp almadı. Kendine 4. Tli aldı ben hala bekarken kullandığım tli kullanıyorum kıyafetlerim bekarken giyindigim kıyafetler. Kardeşimin düğünü var onun için 500 tle verdi kıyafet ayakkabı takı için dün çarşıya gttik alim gitmişken dedim alışveriş yapıyorum. Inanın bir yere giderken giyecek tayt pantolon esortman hiç bişeyim yok doğru düzgün artırırım bir tayt alırım dedim. Yetmedi bile para. Bir tane tayt alacam mirin girin etti almadım. Eve geldik akşam kendine bira alacak bende dedim bana gelince 1 kuruş harcaman zoruna gider dedim. Paramı var dedi bende dedim iddaa ya 500 yatırırken 2 tane bira alırken para var bana gelince olmaz zaten eğlendiğimiz günden beri bir çöp almadın dedim ağlamaya başladım. Bugünde istegelsine bakıyordum karides gördüm aaa uygunmuş dedim d3digim kelime bu al demedim canım istiyordu ne zamndır dedim senin canin ne istemiyor ki dedi. Her zaman bir şey isteyen insan değilimdir. Çok zoruma gtti ağladım. Ne yapmamı önerirsiniz sıkıldım bu durumdan iddaa yi tutturum anneme 100 200 harçlık verecem diyor ver dedim bende. Bana gelince bise yok. Annesi gelecek diye yarim kilo kıyma alim yada balık yap dedi tamam dedim. Bana istemedigim halde bir karidesi çok gördü çok alındım zoruma gtti.