0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
18 aylık hiç bişey yemiyor bütün gün sadece tuzlu kraker yiyor ya yediremiyorum zorla da yemiyor hiç bı şekilde ne zaman düzelir bu

2 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
Emziriyorsan memeden kesince veya mamadan
tarafından
Ne meme ne mama iksiide yok canım
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Canım kaç kilo
tarafından
Tuzlu kraker yiyeli çocuk 1 aydır yiyor bundan 3 ay önce o kiloda idi yani 3 aydır çok aşırı iştahsız ve bişey yemiyor ayrıca niye dalga geçicem böyle biseye niye giriyim çok pardonda ne kadar dengesiz ve hadsiz insanlar var biri de sizsiniz yorum yapmak için yapmayın sizin cocugunuz o kiloda olup toplu görünebilir benim çocuğum öyle değil.
(486 puan) tarafından
Haddini bilmeyen saygisz biri varsa oda sensin benim çocuğunda son 1 ayda zayıfladı en en fazla 500 Gr vermiştir kalkipta 1 kilo verecek  hali yok doktorda mi demiyor sana  kilosunun çok iyi olduğunu  sen  canın sikilmista post açmışsın bide 14 kilo diyor maşallahı var başka yerde söyleme bile sen aç gözlü olduğun için zayıf diye post açıyorsun kaç olacaktı 15 16 hatta 17 yeterli gelir mi
(486 puan) tarafından
Sen insanla kafa buluyorsun normal değilsin sen 16 aylık ken post açmışsın yemiyor diye kadın kilosunu sormuş iki  ay önce 15 kilo denissin çocuğunuda kendinize  akıl sağlığım için bi sal istersen
tarafından
Bence sizde bı anormallik var hanım efendi çocuk bundan kaç ay önce o kilo da idi ve görüntü olarsk çok zayıf zaten uzun boylu bir bebek ve kilosu öyle ahım şahım değil anlatabiliyommu bana göre rakam değil çocuğumu soydugum zaman görüntü önemli ve çok zayıf duruyor anlatabildim mi çok bilmis
(486 puan) tarafından
Uzun boylu olduğu için kilosu az gözüküyordur yoksa zayıf olduğundan degl  bu çok bilmişlik degl sana herkes söylüyor çocuğun kilosunun iyi olduğunu egon mu tatmin olmuyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 207 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (833 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,855 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...