0 oy
383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim eltim şuan yok ama görümcemin 3 tane eltisi var ve üçü de yarış halinde . Biri bişey alınca diğerleri de alıyormus. Bu yarışa görümcem de katılmış . Bana eltisinin mutfağının resmini atti güzel mutfağı vardı benim aldığım raftan almis eltisi. Görümcem de bugün raf sipariş etmiş. Baharatlık almış eltisi kendiside baharatlık almış . Yemek masası almış öbürü bu da aldı ay bı değişik oldum yani . Niye bu kadar yarış içindeler anlamıyorum resmen birbirlerine aldıklarıyla hava atıyorlar.  Görgüsüzluk resmen . Evimde ne eksikse onu alıyorum ya da harçlığımdan alırım . Ne değişik insanlar var 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki hoşlarına gidiyordur daha kullanışlı geliyordur. Çoğu insanın evet hoşuna gitmeyebilir ama benim eltim benim aldığımdan alsa veya yaptırsa hoşuma gider. Veya o evine daha kullanışlı birşey alsa işimi göreceğini düşünürsem bende alırım ki
tarafından
Bir alınır iki alınır da o ne alsa aynısı da alınmaz ki. Bir şeyi beğenirsin alırsın ama devamli devamlı ne gerek var
tarafından
Yani tabi herşey olmaz
tarafından
Kim birinde ne görse gidip daha pahalisini alıyormuş ben onlardan niye geri kalayım diyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ortak çalışıyorsa eşleri ondanmi yapıyorlar acaba çevremde çok var öyle insanlar hatta çocukları bile eşit yapan var hahahajanjsjs
tarafından
Yok ortak değiller ama çocuk sayıları da aynı :D
tarafından
Ayy  çok iticiler o zaman
0 oy
(1,667 puan) tarafından

Cidden buyuk israf ...:ermm:

tarafından
Yemek masası var mutfağında salonundada var . Daha gösterişlisini aldı 4500₺  ödemiş eskisi de eski değil bir sene olmamış . Eksik bişey olsa anlarım .
(1,667 puan) tarafından
kiskanclik bu yaptiklari resmen cok şukür benim  durumum iyi ama kalkipta sirf eltimde bisi gorsem almam .zaten bilerek almam begensem bile .sonra benden gordü aldi derler biliyorum bunuda istemem
tarafından
Bir şeyi beğenirsin alırsın . Bende almam birinde bişey görsem .
(1,667 puan) tarafından
aynen normal olan bu zatemn
0 oy
(515 puan) tarafından

Millet bı acayip gerçekten biz 8 eltiyiz ve en küçükleri benim hepsine abla derim.. ve bizi görenlerde kardesmisiniz der yani tabi arada gizli kıskançlık varsa bilemem ama ben onları onlar beni sever sayar :)

tarafından
☺️ ne güzel
0 oy
tarafından
Ayy var öyle tanıdığım sırf kazançları ortak diye o kadar gereksiz şey alıyorlar ki anlatamam benim de eşim kardeşiyle ortak şu ana kadar hiç eltimle yarışa girmedim o da aynı şekilde ne lazım sa onu alıyoruz baze aynı anda aynı şeyleri aldığımız da oluyor ama aldıktan sonra öğreniyoruz yani bir kıskançlık yok olması da çok saçma 
tarafından
Birlikte alışverişe gidilir normal o. Bana değişik geliyor
tarafından
Bence de değişik canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
İlk gelinim iki tane eltim var küçüğü daha yeni evli 6 aylık. O pek olmasa da diğer eltim aynı böyleydi ne alsam ne yapsam aynını taklit ediyordu. Evlendiginde kızım 6 aylıktı hemen bikac içinde hamile kaldı ben erken doğurmuştum bebeğim kuvoze girdi o da erken doğurdu onunki de kuvoze girdi. Aradan zaman geçti ben ikinciye hamile kaldım kızım doğdu az büyüdü onunkini de 3 yaşına geldi bu da ikinciye hamile kaldı şuan hamile benim küçüğü de 2.5 yaş oldu bende istemeden 3.ye hamile kaldım şuan aramızda 2 ay var o Şubat'ta doğuracak ben Nisan'da. Her şey mi ustuste gelir anlamadım gitti. :D 
tarafından
düzenlendi
Ben burda Bi kıskançlık göremedim çoğumuz evlendikten bir kaç ay sonra hamilelik düşünüyoruz  ve onun 2.cocugu senden önce doğacak  yani senin hamile kalacağın içine doğması lazım ki senden önce hamile kalabilsin ve ben erken doğum yaptım o da yaptı demişsin bu düşüncen çok saçma geldi bana sırf seni kıskandığı için bebeğini tehlikeye atamaz dimi?
(3,148 puan) tarafından
Ben böyle bir şey ima etmedim zaten sadece aldığımız eşya konularında vs böyleydi doğumlarda bu şekilde olunca millet böyle gormeye başladı artık. Yoksa ne o benim yüzümden hamile kaldı ne de ben onun yüzünden. Ki ben tek kızımla gayet rahattım çok ilerde bi kardes yapıp olayı kapaticaktim. Ama kısmet yakın aralarla denk geldi.
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Ayy nedir bu insanlarin birbirini cekememesi. Valla ben daha onda varsa almam yaa :D:D

0 oy
(3,951 puan) tarafından

Ayy nedir bu insanlarin birbirini cekememesi. Valla ben daha onda varsa almam yaa :D:D

tarafından
Bu yarışın galibi kim olacak acaba :D Ocak batirir böylesi
(3,951 puan) tarafından
Aynen oyle canım :))

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 345 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 701 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy