0 oy
209 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kayınvalidem kızından başka kimseyi sevmiyor. Hamile kalmadan karşıma geçip kızından olan torunu için o benim herşeyim kimse onun yerini alamaz dedi. Bu cümle beni çok üzdü. Hamile kaldım .bir sevindim bile demedi. Sanki yıllardır evliymişim de yeni çocuğum olmuş gibi gözün aydın dedi. Sanki komşusuyum gözümüz aydın bile demedi. Riskli bir hamilelik geçiriyorum bir kez arayıp nasılsın demedi. Eşim neden aramıyorsun dediğinde siz benim yemeğim var mı evim temiz mi diye arıyor musunuz dedi. Ben hizmetçi miyim. Asla kendi annemden babamdan ayırmadım. Elimden gelen ne varsa yaptım karşılığı bu oldu. Canımı çok yaktı. Neden böyle onun kızı evlat da ben değil miyim
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Kızina böyle davransa kaynanası denediği şey kalmaz kızıma napıyor diye sinir oluyorum bunlara ya gelin hizmetçiyi kızları prenses ne kadar acımasız kötü insanlar var hayatta ben anlamıyorum mesela bende riskli geçiriyorum ilk 4 ay yattım kaynanamla annem benim işleri böldü annem kahvaltı haftalık temizlik kayın validem de akşam yemeği mi üstlendi Allah ikisinden de razı olsun dört ay yaptılar hala daha yaparlar 6 aylık olucam ama seninki aramamıs bile yazıklar olsun
(63 puan) tarafından
Ya annem uzakta kimsesizim burda. Eşim çalışıyor evde başıma bir şey gelse bir kez arayıp ne yapıyorsun demiyor. Ben de insan evladıyım annem burda olsa her şeyime koşar ona rağmen sık sık gelmeye çalışıyor. Kendi kızı var anlar desim ama iki gündür çok üzgünüm böyle şeyler duyduğum için
(1,635 puan) tarafından
Hiç üzülme canım o üzülsün sen bebeğine odaklan
(63 puan) tarafından
Umrunda bile değilimdir muhtemelen
-Reklam-
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Kırılmışsın canım, hamileliğin hormonları da etkiliyordur illâ ki. Üzülme, herkes kendine yakışanı yapar. Eşin sana destek oluyorsa gerisini düşünme bence. Yakın olup zararı dokunacağına uzak olsun daha iyi.

Birde ard arda bir çok post açmışsın, bir tane açman yeterli diğerleri kapanır yasak çünkü ard arda post açmak
(63 puan) tarafından
Herkes aynı şeyi yazmış ilk kez post açtım bana defalarca uyarı verdi o yüzden açtığını anlayamadım cevap verilsin diye kasten yazmadım. Bilip bilmeden biri yazmış ki sen her leyin b*kunu çıkarıyorsun ondan sevmez çocuğunu. Biz ne zaman bu kadar kötü olduk bilmiyorum.
(4,689 puan) tarafından
Boşver canım benim olur öyle, maalesef kırıcı insanlar çok var burada, yüzlerini bile görmediğin insanların laflarını kafaya takmaya değmez.
(63 puan) tarafından
Ne diyeyim bir şey diyemiyorum haklısınız takılmamak gerek

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,449 göst.
0 oy
5 cevap 314 göst.
21 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 198 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,755 puan) tarafından soruldu
0 oy