0 oy
381 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhabalar adetimin bitmesi 1 hafta falan oldu ama mide bulantım var üşütmus olmuş olabilirmiyim 9 aylık kızım emziriyorum hamile olabilir miyim yardımcı olurmusunuz ama inşallah yoktur öyle.bisey şuan kızıma zor bakıyorum rabbim olmayanların ellerini boş bırakmasın inşallah

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Test al yap yarın adetin bittikten hemen sonra ilişkiye girmisdem adet sonrası gebelkik oluyo genelde mide bulantinda var yannii en iyisi test alman
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Mide bulantıları hemen başlamadı bende canım Rabbim isteyenlere olmayanlara nasip etsin bende aynı endişedeyim 2 yaşına girecek benim oğlumda bende emziriyorum korunuyoruzda ama bu hayat şartlarında insan çok korkuyor gerçekten karnımızı zor doyuruyoruz. 
(17 puan) tarafından
Bizde korunuyoruz canım ama bazen böyle endiselerim oluyor ayrı eve geçince ikinci çocuk düşünüyorum eşime farklı körün diyorum tok diyor napıcam bilmiyorum
(2 puan) tarafından
Sen yinede endişelenme havalar soğuk üşütmüş olabilirsin ki hamileysende hepsi Allah'ın taktiri öyle ya da böyle biz büyüdük onlarda büyür.
(17 puan) tarafından
Olabılır canim
0 oy
(13,027 puan) tarafından
1 haftada bebek oluşup bulantı yapacağını sanmıyorum 
(17 puan) tarafından
İnşallah canım hayırlısı olsun ama şuan olması taraftari degildim
0 oy
(6,078 puan) tarafından
1 haftada daha rahime yerleşip kana karışmaz ki bence üşütmüşsün sen.. 
0 oy
tarafından
Her an herşey olabilir cnm prezervatif le korunmamiza rağmen gebe kaldım ben
tarafından
Ama iyi değil diyolar kuzu en iyisi sprial takmak bence
(13,027 puan) tarafından
Öyle de randevu bulamıyorum canım adetin 2.günü olması lazımmış spiral için doktor öyle demişti denk getiremiyorum öyle de Bi deniyim yan etki çok yaparsa Bi dahaki ay yaptırmam iğneyi
tarafından
Yengem taktırdı mesela adet olmadan önce doktora gitti doktor yazılı kâğıt verdi işte şöyle soylr tarihte olduğunda geliceksin diye yengem  regl olunca gitti o kağıtla randevusu Z girdi taktirdu
(13,027 puan) tarafından
Öyle oluyor muymuş hadi inşallah bana da nasip olur Bi çaresine bakmam lazım Bi şekilde saol canım
tarafından
Rica ederim balım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
10 Kasım 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Birpisicik (609 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
21 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,405 soru

24,400,602 cevap

350,110 kullanıcı

...