0 oy
281 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar altın bu kadar yüksekkn alınır mı 

Ya da yazın düşer mi 

2 ay önce bi kolye beğendm reşat altınlı cerçeve zinziriyle birlkte 10.300 tl idi ( 14 ayar )

Şimdi baya yükselmiştr alamamştm o zaman şimdi alsam mantklımı bi kolyem var satcam. 2 ceyrek az birikimim 

Kolye yapsam mantklı mı 

Ya da yarım alıp birikim mi yapayım ???

imagesatacağm kolye bu 14 ayar

Bi büyügünü almak mantklı mı

6 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından
Bence daha yükselir ya altın altın almaya gelirsem canım ben isciliksiz altından yanayim
tarafından
Canm ancak ceyrek yarım cumhuriyet zarar etmez
Diger kolye yüzük fln hep zarar farkındayım
Annem illa tutturdu kolyen yüzüğn fln olsn dye yoksa yarım yapardm ondn kararwzm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 3 hafta gram almıştım 740 tlye o zaman bile ne kadar yüksek diyordum almasaydım diye düşündüm kaç kere..şimdi 300 lira kardayım :)))
tarafından
Canm biliyorm ekim de ceyregi 820 den aldm şimdi baya yükseldi
0 oy
(1,014 puan) tarafından

Bende aldım halat kolye evdede yarım vardı ikisini birleştirip kolye yaptım al sende yükselecek daha diyorlar 

imagebenimki bunlara benziyor bak sadece yarım altinin kenarında böyle çerçeve yok ama onu da yaptiracam

tarafından
Canm benim istedgm de bunlardn almayı düşnyrm düşerse zarara girerm dye korkuyrm
Kaca aldn
(1,014 puan) tarafından
Şuanda altınin gramı 1000 lirayı gördü canım benim Sadece zinciri 3 Gr yani 3 bin yarım evde vardı o da 3390 yani toplam maliyeti 6400 falan ediyor
0 oy
(886 puan) tarafından
Canım burda kuyumcular bize yüzük küpe kolye değer kazanmıyor dedi bende zincir vardı ucuna alicaktim 3.100,liraya Ziynet aldım  şimdi 5.500tl
tarafından
Ewt canm farkndym
Annem kızıyo illa kolye yüzük fln olsnn memlekete gidcm ondn kararszm
(886 puan) tarafından
Bende o yüzden istedim ama Ziynet altın yuzukluydu bende zincire taktım şimdi herkese moda oldu
0 oy
tarafından
Sacmalama şimdi alırsan çok zarar edersin
tarafından
Daha artıcak diyede korkuyrm
Cok kararwzm
0 oy
tarafından
Valla çok para ya ben bozmam da almam da

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 311 göst.