0 oy
1,239 göst.
Aile kategorisinde tarafından

O kadar yordularki beni çocukmarımı alıp gidecem dedim ne yazmış bakın ne demek ya o kim oluyor ya birde çocuklarımın adını anma dedim hoşt yazmış

image

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de kaynim  dedi bu cocugu sana birakmam kayin . Ama bildigin gorumceymis . Bende diyordum gorumcem yok megerse varmis 
tarafından
Sonra ne oldu canm
tarafından
Allaha havale ettim canim . Sarhos adamdan ne beklenirki
tarafından
Allah'ın bize imtihanı işte
tarafından
Sıkma canını . Allaha sigin konussun konussun dursunlar ya yoklarmis gibi davran . Kendine yaparsin
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Onun şeyi mi yırtılma yırtılma doğurmuş da çocuklarım deneme takılmış sana vereceğimi mi sanıyom demiş bir de o anca o çocukların b.okunu alır belki 
tarafından
Bende dedim bu saatten sonra bokunu bile alamazsın önceden haladır diye verirdim gezdirirdi
0 oy
tarafından
Konu ne kim hakli bilmiyorum ama kim olursa olsun senin çocuğunu senden ayıramaz
tarafından
Canm benim en büyük şahidim Allah beni hep hor gördüler aşağıladılar herşeye karıştılar bişey alsam kaynana oğlumun belini büktürmem hemen
0 oy
tarafından
zaafınızı biliyor olmalılar yoksa sizden almaları mümkün değil. sırf huzur bozma derdinde olmalilar. eşinizin suçu var bence. eğer o sizin yaninizda oldugunuzu onlara hissettirse asla böyle konuşmaya cürret edemezler. çingene mi bu kadin ve durduk yere insan yengesine nasıl böyle konusabiliyor hic doğru davranışlar değil + annesi yani kayinvalideniz de kızını pohpohluyordur. halbuki beraber iyi olmak varken. Allah yardimciniz olsun.
tarafından
Canm eşim engelledi bunları şimdilik affetmez ise ama bunlar normal değil asla iflah olmazlar asla neler yaşadık hiç ders çıkarmadılar
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Bu konuşmada kim çocukların annesi o bile anlaşılmıyor. Kim o ya. Dış kapının dış mandalııı! 
tarafından
Köpek desem hayvana hakaret sen kimsin sana vereceğimi mi sanıyorsun dedi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 465 göst.
30 Ekim 2023 Aile kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
4 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ayselaras (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (274 puan) tarafından soruldu