Kızlar ne olur birşeyler diyin de deneyeyim oğlum 17 aylık sabah kalkar akşama kadar mızmız sürekli ağlıyor ya güldüğü günleri hatırlamıyorum artık sürekli ağlıyor sürekli mızmız gerçekten kalbim sıkışıyor o kadar strese sokuyor beni gerçekten bir çocuk nasıl böyle sürekli aglayabilir su istiyor su getiriyorum içmiyor geri götürüyorum ağlıyor oturmami istemiyor oturdugumu görünce cinnet geçiriyor çizgi film izlemiyor oyun oynamıyor ne yapmam lazım bilmiyorum 33 haftalık hamileyim gerçekten çok yıpratıyor beni hiç birşey den memnun olmuyor ne yapayım ben ya ağlamaktan başka birşey de yapamıyorum artık kendime hakim olamayıp çocuğa vuracam diye korkuyorum ama gerçekten dayanilacak birşey değil ya sabah 7,8 de başlıyor gece 11 e kadar yoruldum ya artık gidip süpürge makinasının kapağını açıyor içinden toz torbasini çıkarıyor çamaşır makinasının hortumunu söküyor asla yemek yiyemiyorum onun yüzünden yemeği getiriyorum ya elini sokuyor ya tabakları çekiyor izin vermeyince ağlıyor bende kalkıp götürüyorum yemeği yemiyorum kahvaltıyı ayak üstü yapıyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık ya