0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (281 puan) tarafından
Kızlar ne olur birşeyler diyin de deneyeyim oğlum 17 aylık sabah kalkar akşama kadar mızmız sürekli ağlıyor ya güldüğü günleri hatırlamıyorum artık sürekli ağlıyor sürekli mızmız gerçekten kalbim sıkışıyor o kadar strese sokuyor beni gerçekten bir çocuk nasıl böyle sürekli aglayabilir su istiyor su getiriyorum içmiyor geri götürüyorum ağlıyor oturmami istemiyor oturdugumu görünce cinnet geçiriyor çizgi film izlemiyor oyun oynamıyor ne yapmam lazım bilmiyorum 33 haftalık hamileyim gerçekten çok yıpratıyor beni hiç birşey den memnun olmuyor ne yapayım ben ya ağlamaktan başka birşey de yapamıyorum artık kendime hakim olamayıp çocuğa vuracam diye korkuyorum ama gerçekten dayanilacak birşey değil ya sabah 7,8 de başlıyor gece 11 e kadar yoruldum ya artık gidip süpürge makinasının kapağını açıyor içinden toz torbasini çıkarıyor çamaşır makinasının hortumunu söküyor asla yemek yiyemiyorum onun yüzünden yemeği getiriyorum ya elini sokuyor ya tabakları çekiyor izin vermeyince ağlıyor bende kalkıp götürüyorum yemeği yemiyorum kahvaltıyı ayak üstü yapıyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık ya 

6 Cevaplar

0 oy
(1,536 puan) tarafından

Bırak ağlasın ilgilenme kendisi susar kızım da.çok mızmızdı her istediğini yapmaya çabalıyordum bende 26 haftalık gebeyim artık yorulmaya başladım bıraktım bir iki ağladı derken baktım ilgilenmeyince kendisi susuyor bide o ağlayınca bende ağlama numarası yaptım :D o beni susturmaya çabaladı hala da ben ağlicak gibi yaptımda sarılıp beni öpüyo 

(281 puan) tarafından
Bu tam tersi bana saldırıyor ısırıyor vuruyor ağlasın diyorum müdahale etmicem ama saldırıyor
(1,536 puan) tarafından
Bir iki saldırır durur dene bence bırak azcık sal bence
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Simdiki cocuklarda bir sorun var. Uzerine hamilelik daha cok bunalmissiniz. Benimki de oyle. Bugun uzerine dolap devirdi. Gece uykusu varsa opun basiniza koyun. En azindan o sirada dinlenirsiniz. 
(281 puan) tarafından
O sırada dinlenemiyorum eşim öğlen 12 de gidip gece 2 gibi geliyor oda annesiyle alt üstlü oturuyoruz daha eve uğramadan gider annesine bir saat oturur sanki erkenmis gibi sonra gelir saat 3 yemek ister hazırlarım uyuyana kadar saat 4,5 oluyor onuda beklemeyip uyusam laf söylüyor köpeğin mi geldi eşin mi belli değil diyor
(280 puan) tarafından
Ya oyle olur mu allah vicdanli insanlarla karsilastirsin. 1 haftadir esim yanımda degil de nevrim dondu. Allah yardimcin olsun
(281 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(37 puan) tarafından
Oyun oynamaması garip bir durum bence bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim
(281 puan) tarafından
Oyalanmıyor benim bildiğim çocuğa oyuncak verirsin oynar uğraşır ama bunda yok yani ne oyuncak alırsam alayım oynamaz
(37 puan) tarafından
İhmal etmeyin diğer sorunlar olabilir her çocuk farklıdır ama her çocuk mutlaka oyun oynar bu başka bir problemin nedenidir bunun nedenini mutlaka öğrenin derim inşallah geçici bir nedendir Allahu teala kolaylık versin inşallah
0 oy
(547 puan) tarafından
Yani normal bir durum değil sürekli ağlaması dönem dönem olur da konuşup kendisini anlatabiliyor mu eğer konuşamıyorsa da kendini ifade edemiyor diye mızmızdır 
(281 puan) tarafından
Konuşamıyor dede baba nene mama su isterken bu diyor gel diyor bu kadar
(3,576 puan) tarafından
Daha küçük ki 17 aylık olup çıtır çıtır konuşan çocuk nadirdir. Ama bu kadar hırçın olmasının da başka bir sebebi olabilir bence bir doktora götürün 2 yaş sendromu diyeceğim ama o en erken 18 ayliken başlıyor
(281 puan) tarafından
Epilepsi hastası ondan dolayı olabilir mi yani beyin emarında birşey çıkmıyor ama nöbet geçiriyor enfeksiyon kapinca ateşi çıkınca
(3,576 puan) tarafından
Hacemat yaptır çok faydası var epilepsiye rabbim şifa versin
(281 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
(5,660 puan) tarafından
Ekran cok mu izlettiniz ya da izletiyosunuz ?
(281 puan) tarafından
Hayır tam tersi izlemiyor çizgi film açıyorum izlesin diye bakmıyor izlemiyor
(5,660 puan) tarafından
Daha once izliyo muydu ? Yani su sebeple soruyorum ekran izletmek icin yasi kucuk henuz.
Bu donemlerde izleyince bu tarz olumsuz sonuclara sebep olabiliyo. Yani kucuklugundne beri izliyo mu
(281 puan) tarafından
Yok hayır izlettirmedim ben iyi değil diye
0 oy
(805 puan) tarafından
Ayy seni çok iyi anlıyorum benim oğlan daha 10 aylık yoruldum bıktım hatta bir ara bakmak bile istemedim. geçtim başka odaya ağladı durdu dayanamadım. Bağırdım bile sus artık diye. Şimdi düzeldi çok şükür. Herşeyi kırıp döküyor umursamiyorum. Sabah altını aldım dedim biraz pipişler hava alsın isemis parkeye kızmadım bile aldım kucağıma giydirdim hemen . Rahat bıraktım hayvanlık yapsın diye 
(281 puan) tarafından
Ben rahat da bırakıyorum gerçekten ama sanki annesi değilim düşmanıyım
(547 puan) tarafından
Öyle düşünme daha 1.5 yaşında bir bebek vardır bir sıkıntısı ama sende hamilesin ya senin de vardır sıkıntın hormanlar filan tahammüln daha az olur biraz destek veren olsa iyi olur çünkü doğum sonrası daha hırçın olablr böyle devam ederse hani her gün mutlaka açık havaya çıkarın bir saat de olsa parka filan siz çıkaramıyosanz eşinz ya da başkası evde de sevebileceği yiyecekleri önüne koyun mıncıklayp yesin oyuncakları koyun önüne nasıl oynayacağını gösterin kitaptan resimler gösterin müzik açın dans edin birlkte...
(805 puan) tarafından
Benim ki öyle babayı görsün unutuyor. Sonra babadan sıkılıyor ikimizi de hayatı dar ediyor jsksksms
(281 puan) tarafından
Oturduğum yerde park yok olsa keşke her zaman götürürüm ama ona salıncak aldım kaydırak da alacağım doğumdan sonra daha kötülesecek marttan beri sütten kesmisim ama memeyi unutmamis bebeği nasıl emzirecem şimdi de o aklıma takılmış görmesini istemiyorum çünkü istiyecek çok acıyorum o konuda ona ikisini birlikte emzirsem zar zor sütten kestim zaten
(281 puan) tarafından
Benimkide öyle eşim işe gidince baba baba diye evin içinde dolaşıyor telefonu getirip baba diyor

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 692 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 484 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.