0 oy
615 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Hiç bir seye el uzatıp alamıyoruz bile ya. Yükselir mi sizce

20 Cevaplar

+2 oy
(1,466 puan) tarafından
Hiç bir zaman dolar altın Euro vs gördüğünün altına düşmez şuan bu süreç geçici geri çıkacak daha da yükselecek hatta. 
tarafından
Hadi yaa e zam üzerine zam olacak o zman
(1,466 puan) tarafından
Tabi şuan herkes onu bekliyor zaten . Dun eksikleri alalım diye çıktık yılbaşından önce zamlar gelmeden diye . Herkes aynı dusunkus etraf ta insanlar zamlardan önce eksiklerini tamamlıyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bana göre bu oyundu millet yukseliyor diye.gitti aldı aldı 

Şimdi düşüyor alanlarin hepsi pis zarar edecek 
tarafından
Amaaan onu da alanlar düşünsün :D ben zam derdindeyim :D
tarafından
Herşey bilinçli yapılıyor bence
Dolar düşse bile zamlar çekilmez
(599 puan) tarafından
Kim Onun dusmesi içinde biz taşın altına elimizi koyacaz ah durabilsek marketlere şöyel üç beş gün kimse gitmese bak nasıl düşer fiyatlar ama beceremiyoruz onlar bizi korkutup ürünleri tek tek çıkartıyor biz sıraya geçiyoruz onlar dahada yükseltiyor bu yükseliş gida da ki bu doymaz ac gözlüler yüzünden daha büyüme hırsı bu marketlere güzel bi ders vermek lazımsa yapamıyoruz işte tarihi geçecek diye nasıl indiriyor almasak eş.şek gibi indirecekler
tarafından
Aaah ahh o kadar haklısın kii..
+1 oy
tarafından
20 bin zararimız var
tarafından
Nasıl yaa dolar mı almıştıniz :( bozdurdunz mu smdi
tarafından
Yok canm grm altn yaptrmistik bankada bugun yuklu bir miktar para  suan cok buyuk zarradayz
0 oy
tarafından
Şuan düşüyor cnm bnce düşecek(kendi düşüncem biraz daha düşer
tarafından
Ay kadere şansa
tarafından
Aynn cnm mecburiyetten sattım ama mutluyum şuan en azından ihtiyaçlarımı karşılayacam
0 oy
(17,370 puan) tarafından
Daha yeni düşmüş hemen yükselir mi diye soruyorsunuz. Yükseleceğini bilsek yükselmeden gider dolar alırız 
(2,786 puan) tarafından
Yahu vallahi şaka yaptım neyin hakareti hahah ne yaşıyor bunlar ya
tarafından
Birde hakaret uyarısı :D
(2,786 puan) tarafından
Saçmalık ya ben bu haksızlığı kabul etmiyorum sizi ilahi adalete teslim ediyorum jdjdkdkd
(17,370 puan) tarafından
Alış canım buranin gereksiz uyarıları meşhurdur
(2,786 puan) tarafından
Kesin uyarı verebilenler kendini meclis başkanı falan sanıyor uyarı verirken de havalanıyordur falan
0 oy
tarafından
Az önce düşmüş die post görmüştüm
tarafından
Evet düştü baya ama yeniden yükselir mi ki acaba
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Orasını bılemem de su an kı dususu kola ıcerek takıp edıyorum :) 
tarafından
Bizde eşimle kahve içiyoruz bakiyoz öyle ekrana :D
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Altında dolar da düştü yılbaşından sonra belli olur şuan kim ne derse desin boş valla 20 de olabilir çakıladabilir 
(1,517 puan) tarafından
İyiki bugün bozdum altını ya yoksa karım olmazdı
tarafından
Dimi aynen çok öngörü olmuyor
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Bı anlık işler valla belli olmaz ☺️
tarafından
Aynen öngörü çok olmuyor
0 oy
(1,691 puan) tarafından
duscekmis canim yarin daha cok insallah aminnnn
tarafından
Ay hiç bilemedim
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Tiyatro oyunu sadece izliyorum. Tabiki yükselecek. Aklı olan elindeki parayı dolara altına basar yükseldiğinde kaç katı kar ederler valla.
(3,148 puan) tarafından
Valla bacım günahsa faiz de kredi de günah ama hepimiz krediyle ev alıyoruz trank diye parayı basıp ev araba alabilen var mı bu devirde varsa tuzu kuru olanlardandir. Napalim aç mı kalalım yani biz bizden calinanlara karşı kendimizi garantiye almaya çalışıyoruz neden günah olsun dolar birikimi yapmak
tarafından
Valla doğru dedin kız hiç öyle düşünmedim. Ama hak verdim ha :D
(3,148 puan) tarafından
Niktator öyle ama canım sonuçta paramızı verip alıyoruz doları altını döviz bürosuna gidip soygun yapmıyoruz yada kuyumcuya gidip soymuyoruz o zaman düğün altınları da haram çifte destek olsun diye takı takılıyor sonra değerleniyor bozdurup kullanıyorlar yani aynı hesap bence
tarafından
Ama iş oraya kalırsa daha da farklılasir ki iş :D neyse aman alan alsin kız ben almam ya
(3,148 puan) tarafından
Valla benim sevinigim tek nokta şuan baya bı düşürüyorlar millet zarar ediyorum diye almiycak yada bozacak asıl şimdi alınırsa birkac ay içinde firladiginda iyi kar edilir. Ufacık ekmek 3tl ne demektir milletin gözü kör olmuş şaka gibi. Biz cebimize nasıl artiririz 3 kuruş diye hesap ediyoruz millet artıyor diye seviniyon diyo anlama kapasitesi sıfır. Param olaydı da alaydim ah ah :)
0 oy
tarafından
Dusucek daha da cok dusucez emin ol canım gor bak 
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Eşim gündüz bozdu 18 den akşam geri aldı bin TL kar etti
tarafından
Ohh afiyet olsun :D
0 oy
tarafından
İnşallah yükselmez hatta dahada düşer altınım var ama düşmesine çok çok sevindim 
tarafından
Altınım da dolarım da yok. Ben zam derdindeyim. Dolar ne kadar yükselirse o kadar zam dayiyolar millete
tarafından
Var kuzum ama bir kâr olmadıkı ülke perişan halde benimde dolarım yok altın baya uçtu ama düşmesine hiç uzulmedim yeterki herkes rahat yaşasın
0 oy
(9,640 puan) tarafından
15 13 gidip geliyor bakalim
tarafından
Aynen yaa
0 oy
(19,994 puan) tarafından
Dolar düşse de bu fiyatlar düşmeyecek. Artan fiyatın indiğini pek görmedim maalesef. Uzun vadede tekrar çıkar dolar. 
tarafından
Kız düşmesin sorun değil. Daha fazla artmasin da
(19,994 puan) tarafından
İnşallah daha da düser. ama geçici bir düşüş bence
0 oy
(665 puan) tarafından
Doların selasi okunmaya başladı hayırlı olsun bı rahat oh çekelim insaallah.. 
tarafından
Hiç öyle demiyorlar ya :(
0 oy
tarafından
İnsAllah yükselmez evi yaptıramadık kaldı öyle fırsatçı nalburlar geçen gün fiyat vermedi piyasa karışık diye bakalım yarın ne diyicek
tarafından
E yuh yani yaa
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Yok kız eşim dusucek dedi bundan sonra altında dusucekmia 
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Büyük ihtimal yükselecek canım gördüğü zirveyi illa ki tekrar gorecek ama gönlüm asla yükselmemesi yönünde değilse yasanilmaz hale gelecek geldi bile 
tarafından
Ya dolar yükseldikçe şeker çay yağ sakız bile zamlandi. Geleceğimizden korkuyorum. Şuan bile iç açıcı değil hiç bir şey ama daha kötü olursa sefalet cekicez artık
(7,440 puan) tarafından
Düşünce de artan zamlar düşmüyor en kötüsü de bu işte hiç birşey dengeli değil.insallah hiç birşey yükselmez
tarafından
Ay evet yaa. Herşey olduğu gibi kalıyor ama sürekli zam dayatması .. Allah hayır etsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
21 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 359 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 71 göst.
8 Ocak 2025 Moda kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu

410,482 soru

12,346,805 cevap

40,192 kullanıcı