0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
Kızlar merhaba hiç birine size mesaj üzerinden  hakaretten ve tehditten dolayı tazminat ve başka davalar açtınızmı sonuç ne oldu bu arada bu kişi Bi tanıdık bugün dava açtık ilk defa mahkeme işleriyle uğraşıyorum... 

5 Cevaplar

0 oy
(4,284 puan) tarafından
Genelde para cezası ile sonuclaniyor
(279 puan) tarafından
Hı mm bu nasıl bişey ya insanların ölmesini bekliyorlar o zmn saçmalık
(4,284 puan) tarafından
Malesef canim
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Para cezası alıyor sadece amaa önceden devam eden süreci ve 5 yıl takibi vrsa yani 5 yıl içinde 2. Suç işkediyse hapse giriyor
(184 puan) tarafından
Benim dava actigim kişinin dosyası o kadar kabarık ve takibi vardı sadece para cezası ile sonuçlandı hicbisey olmuyor yani
(7,827 puan) tarafından
Ama 5 yıl takibi yoktu demekki kuzu yoksa hapse giriyor
(184 puan) tarafından
Valla var canim sabıka kaydını ben gördüm mahkeme dosyasının içinde vardı tüm.sabika kayıtları
(7,827 puan) tarafından
Bilmiyorm kuzu bn birini şikayet ettm takip kararı çıktı bnden snra arkadaşının parasını çalmış bizim dosyalar tekrar açıldı hapse girdi
0 oy
(184 puan) tarafından
Evet canim ben açtım para cezası ile sonuçlanıyor ve çok.dusuk bir miktar uğraştığını değmez ama ilahi adalet elbet tecelli ediyor 
(279 puan) tarafından
Yani ben alacağım parada değilim inanki ama hem maddi hemde manevi yönden zarar görsün istiyorum ondan aldığım parayla fakirlerin karnını doyuracam
(184 puan) tarafından
Devlete ödüyor canim o parayı da hakaret ettiği kişiye değil
(279 puan) tarafından
O ayrı canım ben tazminat davasıda açacam o paradan bahs ediyorum
0 oy
tarafından
Genelde öyle suçlar uzlastirmaya giriyor canim.  
(279 puan) tarafından
Nasıl yani uzlaştırma ya giriyor kuzum
(184 puan) tarafından
Evet arabukucu ariyor mahkemeden önce kabul etmezseniz mahkeme süreci başlıyor
(279 puan) tarafından
Yani bilmiyorum diye soruyorum canım bu ara buluculuk işini karşı taraf kabul ettikten sonramı uzlaşmak için benimle konuşurlar
(184 puan) tarafından
Hayir mahkeme tayin ediyor arabukucuyu önce sizi arıyor çünkü davacı sizsiniz karşı taraftan talebiniz var mi diye soruyor talebiniz varsa.soyluyorsunuz daha sonra karşı tarafi ariyor size dava açıyor şunları talep ediyor kabul ederseniz dava açılmayacak diyor eğer kabul ederse arabulucu tutanak tutuyor kabul etmez ise mahkemeye gidiyor olay
(279 puan) tarafından
Hım anladım kuzum çok teşekkür ederim cnm :)
0 oy
(184 puan) tarafından

image

şaka gibi verilen ceza bu 
(184 puan) tarafından
Para cezası karşı taraf.odeyecek hakaret ve tehdit davası açmıştım yazılı olarak msj yoluyla delil de var yani elimde
(279 puan) tarafından
Ooo yani bu parayı karşı taraf ödicek öylemi ? ozmanok iyi bu yani böyle bir miktarı karşı taraf ödesin isterim çokkk mutlu olurum inşşalah öyle sonuçlanır benimkisi de
(279 puan) tarafından
Canım ben kağıdı tam okumadım 360.000 zannettim cezayı yani bu kadarcık mı para cezası inanmıyorum yazıklar olsun..
(184 puan) tarafından
Dedim ya kuzum şaka gibi
(279 puan) tarafından
Canım anlamadım ilk baş k. Bakma şimdi ben dava açıcam benden avukat 7 bin istiyor bunun karşılığı bumu olacak gerçekten şaka gibi :-(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,160 soru

24,397,200 cevap

349,817 kullanıcı

...