0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çocuk parası alıyormusunuz nasıl başvurdunuz ? Kaç ayda bi ne kadar alıyorsunuz . Bazı alanlar varda bende almak istiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksn 
tarafından
Teşekürler
-Reklam-
0 oy
(515 puan) tarafından
Durumu olmayanlara veriyorlar sanırım kriterleri varmış ama bende başvurmak istiyorum bebem küçük gidemedim bı türlü hava soğuk malum
tarafından
Vala durumla alakası varmı bilmiyorum canım bi akrabam alıyo durumuda normal  yani kötü değil nerden başvuruyoruz acaba
(515 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşma kurumu diye biliyorum ne bilim benim eltim alıyordu sonra eşinin üzerine araba falan çıkmış eskiden kalma vs kesmişler öyle dedi bende yeni gelir testi yaptırdım önceden dükkanım vardı 6 yıl önce iflas yaşadık bu sene yaptırdım gelir testini yeşil kart çıkmış öyle yazıyor e devlette gidip soramadım daha.
(515 puan) tarafından
Başvuruya gittiğimde yeşil kart çıkarsa çocuk parası elektrik parası falan basvurabilirsin demişti gorevli
tarafından
Eşte sigorta olmayınca genelde çıkıyırmuş canım 2 ayda bir 90 tl
0 oy
tarafından
Canım sigortaliysan vermiyolar sosyal yardımlaşmaya gidiyodum kendi ve çocuğun kimliğini veriyosun iki ayda bir 90 TL aliyos ben iki çocuk 180 alıyorum ama şuan eşim sigortalı kesilir büyük ihtimalle
(713 puan) tarafından
Coxuklarin kaç yaşında cnm
tarafından
Kazım iki yaşına oğlum 10 aylık
tarafından
Anladım canım soruşturdum öyleymiş canım .

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,982 soru

24,454,211 cevap

354,229 kullanıcı

...