Biz memleketten uzak bir ildeydik. Bu sene yakına geldik. Eltimleri birkaç kez davet ettim bize. Oda bize de bekleriz deyip ortaya laf atardı ama kesin olarak çağırmadı hiç. ( Beklentimde olmadı) kayınvalidemlere demiş çağırıyoruz gelmiyolar diye dert yanmış. Eşimde bizi çağımadılar. " Biz geliyoruz kahvaltı hazırlayın" diyemem dedi annesigile. Ben hiç karışmadım. Geçenlerde kayınvalidemler bizdeyken, ( ben mutfakta iş yaparken) eltim aaradı görüntülü konuşuyorlar. Kayınvalidem ağız aramak için sanırım "yılbaşında deryalar sizde " dedi. (Bizi kastederek) gümbür gümbür konuşan eltimin hiç sesi çıkmadı. Sonra bugün kayınvalidemlere geldik eltim bir alt sokakta yaşıyor. Arkadaşlarına kahve içmeye gitmiş.(instada paylaşmış) Az önce bana msj attı. "Oğlum ateşlendi gelemedim yanına" diye. Kayınvalidem de kızdı kahveye gitceğine gelebilirdi madem yalan söylüyorsan niye paylaşıyorsun diye. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Davet etmiyo ediyorum diyo. Yalanlar söylüyo. Benim bir beklentim yok. Ama bu saçma muhabbetleri hiç sevmiyorum. Daha o kadar çok tutarsız hareketleri var ki.