0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (1,203 puan) tarafından

Kizlar 10 aylik olacak kizim uyumuyor karni iyice doydu alti temiz daha 1 saat once zor guc uyuttm uyutmadan oncede agliyordu uykum var diye 2 saat salla uyut 1 saat uyumadi uyandi salladim yok sanirsin saatlerdir uyuyo  gülüyor oynuyor deniyorum deniyorm uyumuyo basim catliyo kac gundur böyle uykusuzluktan artik bayilmak uzereyim gun icnde o biraz uyur yemek yaparim onun yemegini yaparim derken uyanir zaten gunduz de uyuyamiyorum napicam sasirdim kizlar ya emme yok bebegimde emmeye uyanmiyor. Baska ne olabilir kizlar cok yoruldum gerçekten. Ona iyi bakabilmek icin biraz dinlenmem lazim ama yok gun icinde surekli agliyor zaten sasirdim kaldim hic boyle bi bebek degildi 8 ayına kadar bi anda butun huyu degisti 

5 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından
Gece ağrı kesici ver kız bwnimde aynı oturuyorm 18ayligiz bazen ağrı kesici şurup veriyom bı iki saat uyuyo rahat ediyom :) 
(1,203 puan) tarafından
Valla kizim tamamen degsti huyu suyu herseyi hic boyle bir bebek olmadi 2. Ayindan sonra sakin bi bebekti 8. Aydan sonra ne oldu anlamadim ya 2 aya yakindir hic uyumaz olduk bir yeri agrisa aglamazmi guluyo ben sallarken bana napmaya calisiyon diyo resmen
(485 puan) tarafından
Gündüz yaptıklarını gece uyanip tekrarlamak istiuolar canım bide dişler den kaynaklı huysuzluk vardır büyüdükçe huyları değişiyor
(1,203 puan) tarafından
Valla anlamadım:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
uyumazsa uyumasın ya her ağladığında yanına gitmemelisin yüz veriyosun
(1,203 puan) tarafından
Valla benim kızım yanimda uyuyor beşik başımın ucunda hık dese uyanirim öyle seymi olur Allah askina elbette uyusun güzelce istiyoruz ama ağlayınca bakma yüz verme ne demek anlamadım o ne bilsin yüz vermeyi kendi çapında oyun oynuyor agrisimi var sıkıntısı mı var nasıl anlatsın yok bacım yüz verme düşüncesi ağlayınca bakma düşüncesi yanlış. Kusura bakmasi ama ya anne değil. Yada anne değil. Anlatabildim heralde
(4,227 puan) tarafından
Yaa demi ben o uyanmasa bile uyanıp nefes alıyor mu kustu mu öksürdü mü diye kontrol ediyorum. Daha 1 aylık bebeğim herkes kucağa alıştırma diyor alışsın diyorum 10 yaşına geldiğinde alamıcam kucağıma hele 20 yaşına geldiğinde yanımda bile oturmucak belki. Her anın tadı başka hepsinin kıymetini bilmek gerek
(1,203 puan) tarafından
Kız ne  10 yaşı 7 aydan sonra kucağa gelmek istemiyor sıkılıyo daralıyor her anin tadını çıkar kimseyi dinleme valla
(4,227 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorum balım sonuçta bebek olan o ben değilim onun dediği olacak patron bebek :)
(1,203 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi:))
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Atak dönemidir canım geçer büyüyorlar her gün huy değiştiriyorlar yardımcı olabilcek kimse yok mu yanında 
(4,227 puan) tarafından
Kuzum sen bu uyku eğitimini bi araştır bence geçici bi dönem biraz sabır gerek sadece
(1,203 puan) tarafından
Bi deneyim bakım bakalım becerebilcekmiyiz inşallah beceririz
(4,227 puan) tarafından
İnşallah kuzum Rabbim ona şifa sana sabır güç kuvvet versin inşallah :)
(1,203 puan) tarafından
Aminnn  canim benim cok tesekkür ederim guzel duan icin yorumun icin Allah razi olsun:)
(4,227 puan) tarafından
Senden de kuzumm :)
0 oy
(688 puan) tarafından

Biz hala uyanigiz.daha 3 saatim var uyumasına gece ful uyanık ayaklarımı hissetmiyorum:D

(1,203 puan) tarafından
Off kaç aylık peki:(
0 oy
(592 puan) tarafından
Canm diş olabilir mi
(1,203 puan) tarafından
Bilmiyorum valla anlamadim ki kuzum valla hic uyumuyoruz surekli miz miz gun icinde surekli aglar sasirdim valla

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 254 göst.
0 oy
14 cevap 291 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 257 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 505 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,291 soru

23,677,958 cevap

310,048 kullanıcı

...