0 oy
383 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,034 puan) tarafından
Kızlar babay mee  bez mi yoksa Molfix mi hangisi sızdırmıyor vallahi perişan oldum bez değiştirmekten bin bezi kullanıyordum ama olmuyor slpey denedim oda olmadı sızdırdı 9 aylık oğluma 4 numara  22 aylık oğluma 6 numara kulaniyorum şırf sızdırma son diye bugün Alaçam ama hangisi daha aiyi bilemedim kızlar 

23 Cevaplar

0 oy
(7,034 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepinizden Allah razı olsun kizlar Molfix Almaya karar verdim ilçede olduğunuz için e bebek yok burda o yüzden ulaşması sıkıntı olabilir bizim için Molfix kullanacam artık inşallah sizdirmaz 
-Reklam-
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Ben uzun süre baby me kullandım çok memnunum. İçin de ufak bir çöp torbası da hediye geliyor üstelik. Molfix de kullandım kalıpları çok küçük geldi bana
(7,034 puan) tarafından
Baby me dahami iyi canım bide e bebek harici market olarak nerde alabilirim
(3,163 puan) tarafından
Market olarak e bebek dışında bulamazsın sadece internetten bulabilirsin canım e bebeğin kendi ürünü. E bebek de trendyol hepsi burada da felan vardır. Evet bence baby me daha iyi
(7,034 puan) tarafından
Hm anladım canım  cok sagol
0 oy
tarafından
Ben Prima aktif Bebek kullanıyorum kız kardeşim Molfix kullanıyo ikimiz de memnunuz gece 10 da takıyorm Sabah 7 açıyorm sızdırma olmuyor
(7,034 puan) tarafından
Bebeği kaç aylık canım kardesinin
tarafından
17 aylık
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Molfix daha iyi 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Molfix kullaniyorum cok memnunum digerini hic bilmiyorum
0 oy
tarafından

Baby mee güzel 

0 oy
tarafından
Baby me güzel diyorlar sleppy bio da güzel oda sizdirmiyor Prima care gibi 
0 oy
tarafından
26 aydır Molfix den sasmadim kuzum
(3,896 puan) tarafından
Aynen kaliteli.
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Sleepy kullanıyordum kalıpları dar diye bide daha hesaplı bu mee yevgectim 2 aydır kullanıyorum İnce ve sızdırma yapmiyoo benim oğlum 6 aylık ablamın oğlu 15 aylık oda bu mee kullanıyor oda çok memnun denemekte fayda var bende başta korkarak almıştım pişik yada sızdırma yaparmi diye ama korktuğum gibi olmadı
0 oy
tarafından

Kuzum ben goon kullanmaya başladım. Oğlumun altını yatmadan degistirdim ama gece uyandığında değiştirmeyi unutmuşum bir tane sizdirmamis , üstüne de çıkmamış. Çoklu paket aldım 100 tanesi 89.90 öneririm sana da canım. 

Bir de Molfix benim en küçük yeğenime iyi gelmemisti pişik olmuştu o yüzden ben onu hiç kullanmadım. Baby me de nasıl inan hiç bilmiyorum yorum yapamadım o yüzden 
0 oy
(1,849 puan) tarafından
5 aydır kullanıyorum beybime memnunum gece çok çiş yaparsa sızdırıyor sadece sabah
0 oy
tarafından
Molfix pure soft 6 kullaniyorm cok memnunum
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bebegine göre değil bnm bsbegim birazcik minyon bn molfix kullaniyorum.
0 oy
tarafından
Prima kullaniyordum fiyatı uctu diye minies e gectim migrosunn bexi yani nemnunum 6 numara  kullanıyoruz  bizde baby me 5 numaradan baska yok 6 numara var oda külot  bez minies 7 bile var
0 oy
(597 puan) tarafından
Baby me den o kadarrrr memnunum ki aslaa başkasi olamaz
0 oy
tarafından
Baby me alıyoruz gayet iyi yumuşak sizdirmiyo
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Kız sen 3. Ye mi hamilesin 
(7,034 puan) tarafından
Evet canım :)
(4,695 puan) tarafından
Maşallah canım küçüğü ne kadarlikken hamile kaldım :) benim oğlum 28 aylık kızım  5 aylık ama arada Yusuf Yusuf oluyorum
(7,034 puan) tarafından
40 çıkar çıkmaz prezervatif kazası artı 3 aylık ta iğne vurdurmustum
(4,695 puan) tarafından
Hadi ya ona rağmen kısmeti varmış demek
0 oy
tarafından
Ben molfix kullandm memnundm canm , çok pahalandığı için alamıyorm şuan 
0 oy
(17,446 puan) tarafından
Çocuklar doğduğundan beri molfix kullanıyorum memnunum. Bu ay bimden aldık hemen bitsin diyo gunde 3 4 kere değiştiriyorum. Çok sızdırıyor bimin bezi
0 oy
(51,985 puan) tarafından
İkiside guzel canim sleepy eni dar illa cikiyo yanlardan

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 299 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
1 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 313 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yenigelmedim (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (731 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,260 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler

...