0 oy
365 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,748 puan) tarafından

Kızlar ben 34 haftalık hamileyim lavaboları temizlemek için çamaşır suyu ve pas ve kireç sökücü karıştırdım iki saattir öksürüyorum napablrm yaa kendimi iyi hissetmiyorum:'(

18 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kizz Allah seni yaa bide hamilesin çik balkona bı az hava al kötü olursan dahada acile git hemen
-Reklam-
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Hastaneye git hemen 9 ay boyunca hiç cif çamaşır suyu kireç sökücü kullanmadım bebeğimden kıymetli değil ya normal deterjanla temizleyip geçtim 
(1,748 puan) tarafından
Ben deterjan kullanmadığım zaman bana temiz olmuş gibi gelmyr ne kadar cilalasam da sanırım alışkanlık
(4,251 puan) tarafından
Bana da gelmiyor çok kötü olunca eşime yaptırdım yoksa da saldım valla doğumdan sonra yaptım bebeğimden kıymetli değil ya
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Ayran iç  Acile git intihara teşebbüs etmişsin resmen çamaşır suyuyla pas sökücü karıştırılmaz
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Ayran iç yoğurt ye çok kötüysen hastaneye git. Ben öyle yaparak zehirlendim 
0 oy
tarafından
Bi balkona çık oksijen al. Yoğurt falan ye. ağır gelmiştir kokular. yine de iyi hissetmezsen doktora görün.
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ya kuzum normal insana dokunuyor sen hamilesin bide
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Canım bunları karıştırmak çok tehlikeli Allah korusun zehirler bile. Balkona çık temiz hava al eğer kotuysen acile git.
0 oy
(3,750 puan) tarafından
Canım çabuk hazırlan hastaneye git zehirloyo o çamaşır suyuyla herhangi bir malzeme karışınca annem olumden döndü daha bekleme bide hamilesin 
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Porçözün uzerini hic mi okumadın canim çamaşır suyuyla karıştırılmaması gerekiyo ciddi oranda zehirler hastaneye git mutlaka 
0 oy
tarafından
bi kase yoğurt yiyin hemen sonra da doktora gitmelisiniz bence 
0 oy
(599 puan) tarafından
Ustundekileri degsitir ilk basta temiz hava al bol bol icine ve kesin git dr orda okjisen verirler bisi olmaz insallah
0 oy
(161 puan) tarafından
Vala nasl kusmamişsn hayret tabi öksürürsn tuzlu ayran yap ic uzan dinlen biraz 
0 oy
tarafından
İlk önce ayran yoğurt yiyin sonra üzerinize değiştirip acile gidin serum taksınlar 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ben de geçen gün çamaşır suyuyla kireç sökücü karıştırdım ilk defa çok kötü oldum Allah'ım nasıl bir keskin koku ölüyorum sandım Allah'tan birşey olmadı bir de sen hamilesin yapma böyle şeyler bir daha çok kötü olursan hemen acile git 
0 oy
(3,901 puan) tarafından
Çamaşır suyu ve hiç bir kimyasalın karışmaması gerektiğini bilmiyor olamazsın değil mi kuzu? Bide hamilesin.. Ayran, yoğurt falan tüket. Temiz hava al biraz.
0 oy
tarafından
Ayran iç yada yoğurt ye cama çık hava al 
0 oy
tarafından

Bacım niyetin intihar etmek mi Allah aşkına,hamile olmanı geçtim normalde de yasak hiç mi duymadın :getlost:

0 oy
(2,328 puan) tarafından
O kdr ağır iki kimyasali neden bir araya karıştırdın ki kendine garezinmi var üstelik hamileliğin sonları çocuk bile zehirlendi Allah korusun yapmayın ya bırakın şu zehirleri Allah aşkına 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 179 göst.
0 oy
6 cevap 188 göst.
0 oy
11 cevap 647 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 944 göst.

Kategoriler

1,492,286 soru