0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün akşam uykudan öyle bir agrıyla uyandım felaket ti rahmimden başladı karnıma doğru agrı çıktı sonra asagı doğru agrı indi rahmimde kalp atar gibi hissettim dedim herhalde çocuk düştü bu sefer sanki doğumda agrı çekersiniz ya onun birazıydı çöl agrıdı Biraz dinlendim lavaboya gittim bişey yoktu karnım sızlamaya başlayınca bende tekrar gittim koyu kahverengiydi ama suan yok çok şükür azaldı baya sizce neden olmustur yaşayan varmı 

Gebelik haftası 6 + 6

8 Cevaplar

0 oy
(13,308 puan) tarafından
Benim düşüğüm böyle başladı 6+6 hafta da çok erken bebeğin kıpırdaması için 
tarafından
Yok kımıldamasını demedim acaba daha da genişleyip karnıma mı çıkmaya başladı yani dedim
(13,308 puan) tarafından
Kanamam var diyorsun karna çıkması için zaten 2+3 aylık olmadı lazım anladım dediğini
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Yerleşme ağrısı ve kanaması olabilir canım daha çok yeni karna çıkmaz eğer devam ederse doktora gitmelisin 
tarafından
Yok canım çok şükür suan yok :)
(309 puan) tarafından
Çok şükür canım yerleşmesine o zaman yeniden olursa doktora gidersin progestan veriyor düşük tehlikesini önlemek için :)
tarafından
:) allah razı olsun canım dün gittiğimde kalbinin bile atışını duydum dr tam haftasında demişti acaba dedim büyüyorda yukarıya çıkmayamı çalışıyor suan asagıda ya haftası küçük diye :))
(309 puan) tarafından
12.haftadan sonra çıkıyor diye biliyorum stres yapma canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah :)
tarafından
Amin insallah canım çok sağol allah razı olsun
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Canım düşük yapiyo olabilirsin benimde kuzenimin eşi bu şekilde düşük yapmış gece böyle bı ağrıyla uyanmış hemen hastaneye gitmişler bebeği düşmüş sende ihmal etme git baktır 
tarafından
:) allah razı olsun canım dün gittiğimde kalbinin bile atışını duydum dr tam haftasında demişti acaba dedim büyüyorda yukarıya çıkmayamı çalışıyor suan asagıda ya haftası küçük diye :)) Ama suan kana agrı. Vs yok çok şükür
(1,784 puan) tarafından
Benimde 8 haftalıkken kanamam olmuştu belimde ağrı olmuştu hastaneye gittim düşük tehlikem varmış düşük iğnesi yaptılar şükür oğlum şuan 6 aylık sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah :)
tarafından
Amin insallah canım allah razı olsun bende progestan kullanıyorum sabah öğle ağızdan akşam da rahimden :)
0 oy
(1,691 puan) tarafından
benimki boylr olmustu doktora gitseydin keske acile 
tarafından
:) allah razı olsun canım dün gittiğimde kalbinin bile atışını duydum dr tam haftasında demişti acaba dedim büyüyorda yukarıya çıkmayamı çalışıyor suan asagıda ya haftası küçük diye :)) Kanama vs yok suan çok şükür
(1,691 puan) tarafından
lekelenme olunca progestan basliyolar canim benim de 16 haftaya kadsr hep lekelenmem oldu hic is yapma yat surekli ne olur neolmaz
tarafından
Evet canım gezmiyorum bile o akşam hemen leke oluyor korkudan eşim de izin vermiyor Gezme temizlik yapma yat öyle yani suan kraliçe gibiyim ama ileride güzel bir köle olurum insallah sağlıklı olsun :))
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Yok canim yukarıya çıkması için 2 3 aylik olmadı lazım o yerleşme ağrısıdır ama bi damla bile kan görsen lütfen ihmal etmeden doktora git 
tarafından
2 ay olmasına Bi hafta var canım çok şükür hazırlık yapıyordur belki :))
0 oy
(214 puan) tarafından
Canım imkanın varsa acil doktora git ben dahil bir çok kişi bu şekilde düşük yaoti ihmal etme herkes kırmızı kan kötü diyor ama düşük yapanlarda hep kahvemsi sıvı geliyor
tarafından
Leke şeklindeydi canım agrı olunca çok korkmuştum
(214 puan) tarafından
Doktordan sonra herhangi bir ağrın yada akintin oldu mu
tarafından
Dr den sonra oluyor canım her dr gittiğimde ama sorun çıkmıyor çok şükür ama nedenini anlamadım
(214 puan) tarafından
Olsun ihmal etme canim
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
Bu haftada daha kan pıhtısı,ben kürtaj olmuştum 7 haftalikti,doktorum korkma daha kan pıhtısı o dedi
tarafından
Anladım canım :)
0 oy
tarafından

Lekelemeyin gibi durumlarda dr gidin ihmal etmeyin. İlaç veriyorlar şimdi birsey olmaz gece agriniz tekrar başlar buda sorun. 

Yerleşme kanaması düşük kanaması bunu biz ve siz bilemezsiniz . Geçmiş olsun
tarafından
Canım çok teşekkür ederim dr bana kahverengi pembe lekeden korkma ama kırmızıya dönerse agrın okursa direk gel dedi agrım olunca korktum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Narr (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,709 soru

23,683,388 cevap

310,418 kullanıcı

...