0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hhjhffhjjjgdsssgjnkkgddg

14 Cevaplar

+1 oy
(5,251 puan) tarafından
Sohbet amacli soylemis bence bizim hastalarimizin biz hayat hikayelerini dinleyip oturup onlarla agladigimiz yorum yaptigimiz akil aldigimiz cok oldu  o yuzden her gelen hastaya samimi davrandigimiz oluyor hic konusmasaydida bu sefer suratsiz diyebilirdin bence kotu niyet yok
(788 puan) tarafından
Diğerleriyle çok iyiyim mesela mesaj atarim bişey sorarım arkadaşlar gibi olduk ama söyleme tarzı çok değişik ne bileyim belki kızın tarzı öyledir ama yine anneligime laf söylenince ayrı bi bozuluyorum
(5,251 puan) tarafından
Anneligine laf soylemek kimsenin haddine degil muhtemelen laf olsun diye konusmus
-Reklam-
+1 oy
(7,453 puan) tarafından
Bence muhattap bile olmadan doktorunu değiştir onane ki benm kızım 1 bucuk yaşında ebe dokununca hala ağlıyor bundan daha doğal ne olabilir ki hiçte böyle bir tepki vermedi ebemiz hep güzelce yaklaşmaya çalısır ağlamasın diye
(788 puan) tarafından
Adres aynıyken doktor değişiyor mu eğer oluyorsa değiştirmek istiyorum gerçekten
(7,453 puan) tarafından
Tabi canım istediğin doktora gidebilirsin hemde asla cocuğuna dokundurtma aşıları onlar yapıyor sinirlenip aşıyı kötü vursa çocuk mahvolur eğer sıkıntı olacak olursa başka doktorn yanına girip durumu anlat hoş davranmıyor sürekli tersliyor diye sizin boş yeriniz varsa takibimizi size almak istiyorum mümkünmu filan de alırlar zaten
tarafından
Asko mesaj atmissin da ozelin kapali cevap veremiyorum yaz ozelden yapabilcem biseyse neden yapmim nedemek mze bacima diyom  ☺️
0 oy
tarafından
Ebeler artık çok hadsizleşti kendilerini prof doktor sanıyorlar 
(788 puan) tarafından
Gerçekten öyle doktor ek gıdaya 5 aylıkken başlattı bizi kilo alımı yavaş diye geçen ayda diyor ki kesinlikle çok yanlış :D doktordan iyi biliyorlar
tarafından
Ben geçen bi tanesi benle ters konuştu diye cimere şikayet ettim, uyarı almış geçen bildirim geldi
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Neden insanlar böyle patavatsız anlamıyorum canm cok haklısın yani ben olsamda aşırı sinir olurum işini yapıp geçsin işte
(788 puan) tarafından
Hiç sorma ya bide neden geldin der gibi oflar puflar herkese suratsız
0 oy
(570 puan) tarafından

Hey Allah'ım ya ona ne ki bundan çocuk bu tabiki ağlayacak aşıya biz dayanmıyoz bebek nasıl ağlamasn cins mi ne hem sezeryan neden bu kadar kötü bişeymiş gibi görünüyor işine baksın ya 8-)

(788 puan) tarafından
Her gelene illa bişey diyomus ruh hastası
(570 puan) tarafından
Bazı ebeler hemşireler gerçekten üzerlerine olmayan şeye karışıyorlar
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ebe yasli mi genc mi cok merak ettim karakteri ters onun her bebek aglar yabanciyi ayirt etnesi de gayet guzel bisey cani sklms herhalde catacak yer ariyir 
(788 puan) tarafından
Genç kız 20 li yaşlarda en fazla gidersin suratına bakmaz bu yaşta ne yasadiysa bu kadar mutsuz olacak
(1,331 puan) tarafından
Kitaptan okumakla tecrube etmek farkli seyler belkide birini bulup evlenemedi derdi o gelene gecene laf atiyor :)
(7,453 puan) tarafından
Haha evlensin süt dökmüş kediye döner :))
(1,331 puan) tarafından
Bencede :)))
0 oy
(515 puan) tarafından
Aile hekimini değiştir canım e devlette yapılıyor yada e nabız da ebe de değişir o şekilde.
(788 puan) tarafından
Oluyor mu oluyorsa hemen şuan yapıcam valla
(515 puan) tarafından
E nabız a gir görürsün zaten canım aile hekimi falan hepsi yazıyor ve altında değiştir yazıyor
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ne yapacakmış çocuk bir gün kendilerde kalsa 

Okumuşta b.ok yemiş cahil
(788 puan) tarafından
Ne yapacaksa artık ağlamamayi öğretecek hadsiz
0 oy
(463 puan) tarafından
Niye takıyosunuz ki bu kadar. İşiniz beni ya da bebeğimi eleştirmek değil diye düşünüyorum diyin sonra ne derse desin cevap vermeyin. Ben sağlık ocağındaki doktorla kavga ettim bebeğime mama verdiğim için. Bana sen ne biçim annesin nasıl mama verirsin bebeğinin başına her şey gelir dedi. Vücudum süt üretmiyor sütüm yok diyorum emzirmezsen olmaz diyo djdjdkdk hala sinirlerim bozuluyo bak. Senin işin bana ne yapacağımı söylemek mi sanane işine bak dedim çıktım arkamdan anırsın dursun 
(3,329 puan) tarafından
Keyiften veriyorsun sanki ne çok karışıyor insanlar. Doktoru geç en cahili bile analık öğretme derdinde. İyi demişsin
(788 puan) tarafından
Zaten eve geldim içim içimi yiyo nasil ben ona cevap vermem diye. Emzirmezsen olmazmış hadi ya :D
(463 puan) tarafından
Ben neler denedim bir bilseniz. Yok gelmedi sütüm napiyim aç mı bırakıyim. Valla hiç vicdan yapmıyorum şükürler olsun akranları kadar sağlıklı maşallahı var. Bir de lohusaydım bu olay olduğunda :))
0 oy
(6,108 puan) tarafından
Sizden kaynakli durum ilk anda tersliceksin işini yap diyceksin bakim laf diye biliyormu taviz verip şakaya vurursan yüz bulur öyle
(788 puan) tarafından
Çok haklısın zaten eve geldim içim içimi yedi nasıl ben ona cevap vermedim diye
0 oy
(3,329 puan) tarafından

Korona var zaten kimseye götürmüyor musun diyo bide. Boşver hiçte takma cevap bile vermicen öylesine. Cevap verince bişey sanar kendini. Alnının ortasına bak boş boş :D

(788 puan) tarafından
Öyle yaptım takmam normalde ama niye cevap vermedim diye aklımda kaldı bu sefer :D
(3,329 puan) tarafından
Değiştirebiliyosan değiştir. Kafan rahat olur. Laf söylemeyi üstünlük sanıyor bazısı. Değişmez o karakter
0 oy
tarafından
Bende biras.once.geldim.asidan ..yaptırınca ağladı .aşıdan sonra.sustu kucağıma alinca..hemşire de çabuk çıkarın snra etkilebiyolar korkabiliyolar bizden dedi..o ara kızım hemşireye baktı..bak gördün mü ters ters bakmaya başladı bile dedi ..bebek bu ki 6 aylık senin ki daha çok.normal..sohbet etmek için saçma konuşmuş biras.
(788 puan) tarafından
Ebe var ebe var demekki ne güzel sizinki işini severek yapıyormuş
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Canım benden sana akıl olmaz ama memnun degılsen doktorunu degiştir otomatikman ebede degişiyor degiştikten sonra bildir canım e nabızda gir orda profil resim altında aile hekimi yeri var degiştir de istersen saglık ocagını farklı seçipde degişebilirsin belki o saglık ocagında bebeklerle bir ebe ilgileniyor 
0 oy
(14,898 puan) tarafından
19 aylık kızım bile ağlıyor. Ne alaka yani ne istiyormuş saçma sapan konuşuyor 

İlgili bir soru bulunamadı

411,607 soru

12,391,262 cevap

43,803 kullanıcı

Kategoriler

...