0 oy
300 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,275 puan) tarafından

image

egzamamı acaba kizlar 

4 Cevaplar

0 oy
(78 puan) tarafından
Egzema benziyor canım biranda mı çıktı
(3,275 puan) tarafından
Evt cnm ya önce biraz hafif gibiydi şimdi kızardı iyice bazen hafifliyor bazen böyle kızarıyor
(78 puan) tarafından
Egzama canım geçmese dra götür geçmiş olsun kirem fln veriri belki dr benim oğlumda çıkmıştı çenesinde dra götürdük bir yaşına kadar gecer dedi
(3,275 puan) tarafından
Tmm cnm götürme kararı almıştım birde buradan sorayım dedim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Egzamaya benziyor ama yanağıda pütürlü alerji kaynaklı olabilir en son farklı olarak ne yedi alerji yapabilecek onları düşün 
(3,275 puan) tarafından
Cnm yaklaşık 4 gündür bu şekilde değişik birşey de yemedi yanağı sürekli böyleydi zaten
(2,040 puan) tarafından
Tamam işte alerji olabilir benim iki kızımda alerjikti o yüzden dikkatimi çekti yanağı hep öyleydi diyorsun demekki birşey dokunuyordu çocuğa o ürünü daha fazla yemiş olabilir yada farklı birşeye tepki vermiş olabilir büyük kızımda süt alerjisi vardı dizlerinde egzama çıkmıştı küçük kızımda yumurta alerjisi vardı yüzü aynı bu şekilde pütürlüydü
(3,275 puan) tarafından
Hadi yaa ne bileyim cnm ekstra birşey hiç olmadı sadece böyle hafif pütür vardı benim cildim de pütürlüdür ben bana çekmis diyordum ben bir cildiyeye götüreyim ozaman sonra o ne derse ona göre bakarım duruma
(2,040 puan) tarafından
Cilt doktorlarının çoğu alerjiden anlamıyor canım iyi bir çocuk doktoruna götürmen lazım ben çok çektim bu alerjiden en iyisi senin deneyerek bulman bebeğine alerji yapabilecek şeyleri bir süre vermeyerek anlayabilirsin
0 oy
tarafından
Egzama ya benzettm canm geçmiş olsn çok
(3,275 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(284 puan) tarafından
Aaa benim kızımda 23 aylıkken tam burasında oldu küçüktü baya büyüdü yara nerdeyse 2 ay sonra geçti canım çok geçmiş olsun hala da izi War ufak :/ şuan 31 aylik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardelennn (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde İremcan (281 puan) tarafından soruldu

411,513 soru

12,388,080 cevap

43,628 kullanıcı

Kategoriler

...