0 oy
1,408 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar ben kızıma ne isim koyucagimi bilemiyorum.Ben modern istiyorum eşim hepsini begenmiyo.Sizin beğendiğiniz isimler varmı iki isim yada tek isimde olabilir.He birde siz ne koyucaksınız fikir olsun

22 Cevaplar

0 oy
(1,185 puan) tarafından
Ben duru ismini çok beğeniyorum bnde kararsızım bugün öğrendim kızım olacağını bakalım hayırlısı bnde bekliyim burda :) Allah bağışlasın hepimizin evladını 
(39 puan) tarafından
Yok bebeğim ya öyle kötü düşünme.Rabbim niyete bakar siz Salih bir niyetle koydunuz bundan daha güzeli olabilirmi.Rabbim akıllı akıllı uslumu uslu hanım hanımcık bir kız eylesin inşallah :)
(39 puan) tarafından
Maşallah subhanallah.Bizimde babamız istemiyo
(2,348 puan) tarafından
Ben ole dusunmuyorum :)) duru ismi gbi duru ak olsun niyetiyle koydum gayette atilgan ve konuskan olacagini dusunuyorum anasi fena babasi fena kiz nasl durgun olsun anne baba rolu onemli etken ki
(39 puan) tarafından
Herkesin düşüncesi farklı bebeğim.Bebek ismi taşır oyuzden durgun olur diyolar sadece söylenti.Allah öyle birşey göstermesin
tarafından
Duru diye tanıdığımız bir kız var çok da maşallahı var çiti pıtı
-Reklam-
0 oy
tarafından
33 haftalik olduk Amine Asel koycaz :)) Amine esimden Asel benden 
(39 puan) tarafından
Amine çok güzel..Aseli de çok beğeniyorum Ma gorumcemin kızının ismi Asya Yeni doğum yaptı oda çok yakın isimler oyuzden ondanda vazgectim
tarafından
Daha varsa dusunecek vaktin kolay geldin biz vok zorlandik buyuk kizimin adi Elisa. Oda tutturdu Melisa olsun bende cizgi film karakteri gibi Elisayla Melisa olmaz kizim o bu derken cok sukur bulduk
(39 puan) tarafından
Seninle zevklerimiz aynı anlaşılan.Biz şuanda esilayı beyeniyoruz ortak olarak.
tarafından
Esila degil elisa :))
0 oy
tarafından
Bir kızım Eylül Mihrâsâ (aya benzeyen) diğer kızım Eylem Duru
(39 puan) tarafından
Maşallah çok güzelmiş ismiyle yaşasınlar inşallah
tarafından
Amin canım benim cümlenizinkini
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ben lorin ismini vereceğim iki ismi olacak

Lorin Berfin 
(2,348 puan) tarafından
Ben lorini ilk defa  sende duydum acaba lakap gbi bisi mi kizindan bahsederken hep lorin dio diorm ya. :) anlami ne acaba
(1,450 puan) tarafından
Ninni söylemek
Aydınlık
Demek 2 ayri anlamı varmis :)
(2,348 puan) tarafından
Himm  iyi farkli bi ism :)
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Biz Melis koyacağınız nasipse canım. Onun dışında Lina ve Açelya ismi de düşündüklerimiz arasındaydı :angel:

(1,390 puan) tarafından
Melisin anlamı bal arısı demek araştırdım canım. 8 ayın sonundayım herşeyi i hazırladım değiştiremeyiz bu saatten sonra ama teşekkürler :)
(39 puan) tarafından
Allah Allah öyleyse internette niye böyle çıkıyor?Birde ablam Kur'an kursunda kalırken hocası Melisa diye seslenirdi.Melis iyi olmadığı için.Seninde aklını bulandirmak gibi olmasın ama o şekilde biliyorum ben bence iyi bir araştırma yapsaydın.Senin için söylüyorum sonuçta senin yavrum.Anlaminida o tasicak ❤️
(1,390 puan) tarafından
Melis Kuranda geçmiyor. Yunan mitolojisinde ait bir kelime. Oradaki anlamını mitolojide boyutunu tam bilmiyorum pek de önemli değil zaten ama Kuranda geçmiyor iyi kötü bir anlamı yok
(1,390 puan) tarafından
Evet canım seçerken araştırdım hiç böyle Bi konuya denk gelmedim ve koymaya karar verdik. Teşekkürler yine de :)
(39 puan) tarafından
İyi kuzum.Saglikli hayırlı bir sekilde kucağına alırsın inşallah
0 oy
tarafından
EBRAR ECE benim.kizin ismi :)❤
0 oy
tarafından
Ben zümra koymayı çok istedim ama olmadı zümra ismini çok beğeniyorum 
0 oy
(46 puan) tarafından
Eşim vefat etmiş babannesin adını koymak istedi . Ben müsade etmedim tamam çok seviyor olabilir saygım sonsuz ama nebiliyim ölmüş birinin ismini vermek gelmedi icimden. Ben koymak istiyorum kızımın adını dedim. MASAL koydum canım. Çok da yakıştı minigime ismi pamuk kızım benim :D 
tarafından
Sanki beni yazmissin bende musade etmedim
(46 puan) tarafından
Herkes ismiyle yaşasın ya. Sevmiyorum öyle şeyler canım.
0 oy
(38 puan) tarafından

Bende İKRA ve EFLİN  arasindayim..:(

(12,762 puan) tarafından
Eflin daha gucel
(38 puan) tarafından
♡♡ :))) bakalim...
0 oy
(2,241 puan) tarafından

lina kizimin ismi <3:angel:cennetteki hurma agaci .kuranda lena diye geciyo

(2,557 puan) tarafından
Bnm kizimin adi da defne lina anlamini iyi huylu yumusak hurma fidesi diye biliyorum. Cennetteki hurma fidesi geçtiği cümlenin manasi cennetin linetin.. diye devam ediyo Kuran'da
(2,241 puan) tarafından
teşekkür ederim :) internette yazan anlamini soyledim arastirmadim cok fazla . bilgiler icin saol. saglikla buyusun bidiklar :)
(2,557 puan) tarafından
Çok araştırdım i yüzden zor karar verdik kizim doğduktan 2 gün sonra koyabildik ismini :)))
Kızım isminin anlamını cok iyi tasiyo cok sakin iyi huylu bi bebek sizinki nasıl
(2,241 puan) tarafından
masallah :) bizimki kolik bir bebek.cok sukur biraz atlattik ama hala siniri var dedesi asabi kizim diye seviyo o derece :)))
(2,557 puan) tarafından
Hiii tutmamis sizde :)
0 oy
tarafından
buyuk kızımın ismi esma küçükte elif serra
0 oy
(2,348 puan) tarafından

Ben   duru koydum kizimin ismini

Beren

Gizem   

Azrabunlarda olabilir
0 oy
(397 puan) tarafından

İnci koyacam inşaallah çok zarif ve hoş geliyor bana:angel:

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Benm kızimın ismi zehranur

Modern isimlerden ziyade eski isimler daha hosuma gidiyo bi kizim daha olsa zeynep koyarım
(2,539 puan) tarafından
Aynen senin kafadayım bende kızımın ismini ayşegül koyacağım anlamı güller içinde mutlu yaşayan demek benim çok hoşuma gidiyor :)
(3,797 puan) tarafından
Evet canm ayşe ismide cok guzel cok seviyorum :)
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Kizimn adi beril ecre de gobek adi beril zumrut anlami ecre de kuranda odul mukafat anlamina geliyo 2 de kiz olrsa funda koyacagz funda arar aşığıyz
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kizimin ismi elif alya hamiellkte aysima aymira eylul naz isimlerini dusundm eledm dogukdan,1 gafta snra karar verdm etraf cok karisti o isim nolackms fln ilk basta eylul demstm keske onda kalsaymstm
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Asena koyduk kızımın ismini ama İpek ve Yüsra isimlerini de çok beğeniyorum. Bir kızım daha olursa Yüsra koyarım kesinlikle:)
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Ada koycaz :))
0 oy
(12,272 puan) tarafından

Ki10 gün  oldu dogum yapalı  cok guzel bir prensesim  var  

Elizabet de diyebiliriz :D:D 

Kızımın  adı AMİNE  SAHRA. Cok isteyerek  severek  içime  sindi  

Sende sağlıkla  sihatle  büyüt  yavrunu  adida şimdiden  hayırlısı  olsun inşallah canım benim <3 

tarafından
Sahra çöl demek değil mi acaba?
Bende Amine Asel koycam
(12,272 puan) tarafından
Evet çöl  ova  demek
Araştırdım  dinen  hic bir sakincasi yok  AMİNE  asel de güzel   adıyla  büyüsün: ))
tarafından
Amin insallah :))
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Kızımın ismi BERRA üstün ahlaklı kul demek 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
5 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 466 göst.
0 oy
8 cevap 330 göst.
2 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mavirane (392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,336 soru

24,384,303 cevap

348,935 kullanıcı

...