0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kizlar kisacasi tek uzanirkende olmuyor otururkende oluyor bazen ama cogunlukla uzanirken sanki yattigim yer sallaniyor gibi oluyor sizdede oluyormu ya nedenini cok merak ediyorum. Bide deprem korkusu olustu ilk kizima dogum yaptiktan 1 gun sonra deprem oldu beni cok etkilemisti. O yuzden her boyle oldugunda korkuyorum ister istemez.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
He vucut titresim moduna giriyo benim yasliliktan dkdkkdkd
tarafından
;)))) ne fayda sende olmasan tebessüm kalmayacak bizlerde ❤❤❤❤
(3,100 puan) tarafından
Afsysusheysus ay mihrim Allah iyiligini versin valla benim sana abla demedigime bakma benim icin gencecik anasın ❤ bi kere fotografini atmistin oglunla bi posta ayni oglunla yasit gibi duruyordun ondan hic abla diyesim gelmiyo
tarafından
Mervecim tesekkur ederim canim benim ne mutlu bana ❤️

Kuzu bentakilmam abla desende demesende hic farketmez valla buarada saol kiz iltifatin icin alisimle gorduysen en son fotolardandi zaten onlarda ama suan ali kapinin tepesine dogru godiyo boy olarak dkdnjd masallah evlatcanima :)
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Psikolojik canım bende de olur. Özelikle depremden çok korkan kişilerde olur.. 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Önceden olurdu psikolojik deprem korkum yoksa, bir leye üzüldüm taktım o dönem oldu koltuk sallanıyordu
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Yedi yirmidort sürekli gözüm lambada acaba diyom deprem mi oluyo çok fazla sallanıyor gibi hissediyorum  eşim de diyo sana kalsa kandili rasathanesinin canlı yayınini eve bagliyacam 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
hamilelikte oluyor fjfjfj

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 421 göst.
22 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 281 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busramehmetakbal (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 475 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu

410,022 soru

12,327,678 cevap

39,144 kullanıcı

Kategoriler

...