Simdi beni topa tutacaklar ama su versen birazcik... biluramin maddesi sanirim sariligi yapan. Onun vucuttan atilmasi gerekiyor. Tamam mama meme veriyorsun ama ne kadar sıklıkla. Oyle sekerli bilmem neli degil. Dumduz su. Kendimden ornnek vereyim 7 yil onceydi ilk dogumum. Hastanedeyiz cocuk doktoru geldi bin tembih sakin su vermeyin sadece meme. O cikti ebe geldi. Dedi ablam bol emzir, ardindan bir damla iki damla bile olsa su ver. Kafam karisti, ilk dogum daha 1 gunluk bebek. Anneme sordum,kiyamam tabi oda karismiyo birsey demiyo anne bize ne yaptin nasil buyuttun verdinmi su falan. Valla biz veriyoduk kizim dedi. Dedim tamam :) bol emzirme, ama memeleri toplamaya firsat yok oyle diyim. Gak dedi memeye, guk dedi memeye, günlük toplasan 2 çay kaşıgi su icmemistir ama verdim. Ne kilo kaybi oldu ne sarilik oldu. Cunku sarilik devirdaim sistemi gibi dusun. Havuza nasil temiz su koymassan kirlenir, yada koysan bile kirli suyu atmadikca temiz suda kirlenecek. O yuzden cisle kakayla vucudu temizlemeli, yeni temiz seyler gondermeliyiz. Yarin sezaryenim var. Yine bu bebek suyu varya hipp ondan koydum cantama.