0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

yan cikiyo duzeltemedim 4 cekmeceli mdf besik kizlar bebegim 2 ay yatti sonra yanima alistirdim artik yatmak istemiyo ben de ona oda yapmak istiyorum o yuzden letgoya koydum. Internetten fiyatlara baktim yataksiz uyku setsiz bom bos besik 1600-2000 tl arası satiliyo ben hepsi icinde 1250 tl ye koydm ilgilenen olup da pazarlik yaparlarsa 1000 tl ye birakirim diye dusundum sifirina gore cok mu dusuk fiyat yazmisim sifirdan farksiz zaten sapasağlam yuksek yazarsam satamam diye dusundum esim de 2.cocuk olursa yeniden besik mi alcz dursun diyo ama ikinci olsa da besikte yatirmam gibi yanima yatirmaya alistim ya bilemedim siz ne dusunuyosunuz

6 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ben hep beşiğinde yatırdım park beşik aldık uyuyunca hep beşiğine koydum canım tabiki senin tercihin ama beşik lazım olur diye tahmin ediyorum 
(4,152 puan) tarafından
Köye annemin yanına gittim canım götürdüm beşiğini de peşime.  Orda da hep uyurken beşiğine koydum mobilya beşik güzel görünüyor ama park beşik daha kullanışlı geliyor bana istersen bunu satıp öyle bisey de alabilirsin . 4 5 yaşına kadar kullanılır diye tahmin ediyorum park beşik.  Ben iş yaparken lavaboya giderken falan koyuyorum  beşiğe daha güvenli geliyor bana
tarafından
Evet canm da zamaninda almadm iste kullanissiz geldi bana o kadar da soyleyen oldu ama dinlemedm keske alsaydim simdi montessori almayi dusunuyorum martta 1 yasina girecek yaza dogru oda yapmak istiyorum nasip olursa
(4,152 puan) tarafından
Benim oğlum 1 yaşında canım şu an keşke alsaymışsın.. yatağımin yanında beşiği hep koyuyorum bende rahat yatmış oluyorum hemde korkuyla yatarım çünkü yanımda olunca . Sağlıkla büyüt
tarafından
Sagol canm sen de insallah satabilirim bakalim
(4,152 puan) tarafından
Satılır mutlaka teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(659 puan) tarafından
Elinde kalmaz satarsın canım. 350ye aldıgım bebek bezi 300e koydum diye bana az önce firsatçı muamelesi yaptı letgoda bir gerizekali adam
tarafından
Aldigin fiyatin cok ustunde bi fiyat soylesen firsatci olursun da 350 ye aldigini 300 e satmak nasil bi firsatcilik ben 44 lu bezi 110 tl ye satan gordm ya saka mi yapiyosunuz dedim bi kac kisi daha yazdi benden sonra kimseye zorla satmiyorum almayin yazdi utanmadan
(659 puan) tarafından
Trendyolda hepsiburadada migrosta 217tlmiş ben nasil 300e koyarmışım tamam orda o kadar olabilir napim 350ye aldım diyorum yok yinede burası letgoymuş sıfır açılmamış olsada ikinci el uygulamasıymış 150ye koyacakmışım
tarafından
He de gec ya aman bazilari laftan anlamaz
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Ben olsam satmam kaç ay  yatacak yanında. Kocanla yatakta bı işin olsa nereye yatırcan
tarafından
Kiz yatmiyo ki keske yatsa tutunup kalkiyo
0 oy
tarafından
Bu tarz ürünlerde sifirlari 1000 TL.bulabilirler gibi canim.sanmiuorim letgo ölüculerin  mekanı ins istediğin fiaytaa satarsın. 
tarafından
Evet canm daha uyguna var zaten ama 2 cekmeceli hem de mdf degil benimki gercekten taş gibi besik keske kullanabilseydim ama yatmiyo iste
0 oy
(1,691 puan) tarafından
fiysti normal koymussun canim daha yuksek olursa alan olmaz cunku 1000 tl ye kotu de olsa bessikler var millet bu sefer gider ikincil el alcama kotuaunu alim diyip onu alirlar 
tarafından
Ben de oyle dusundum de esim aldigimiz yerin internet sayfasina bakmis suan sifiri 2800 tl ymis mdf olmayanlar uygun bu cok saglam keske kullanabilseydim ama yatmadi iste
(1,691 puan) tarafından
daha kucukse biraz daha dene canim ya rahatlik olur tekrar bisey almak durumunda kalmazsin
tarafından
9,5 aylik canm tutunup kalkiyo ya korkuyorum
0 oy
(29,242 puan) tarafından

Yerinde olsam satmam beşik çok güzel o fiyata değmez ikinci çocuğa sakla bide her çocuk bir değil beşikte yatması daha iyi

(29,242 puan) tarafından
Valla kötü etmişsin ben bilerek beşikten hiç ayirmadim doğru değil beraber yatması sürekli.
Ben satmam yani saklarım dursun olurda zaman sonra ikinci çocuğun olunca almak zorunda kalırsın bu fiyata bulamazssin bile.
Her bebek farklı bide besige alıştırmak iyi yoksa her yerde zorluğunu çekersin
tarafından
Evet canm dogru diyosn zorlaniyorum zaten koala gibi yapisik bana 2.olsa oyle yapmam diye dusunuyorm ama bakalim esim de satma taraftari degil zaten her sey cok pahali bi daha besik almak zorunda kaliriz diyo
(29,242 puan) tarafından
Aynen öyle saklayın dursun bencede
tarafından
Tamam canm olmadi kaldiririm ilani
(29,242 puan) tarafından
Tabi sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 611 göst.
28 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 518 göst.
30 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 430 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu

410,230 soru

12,336,710 cevap

39,411 kullanıcı

Kategoriler

...