0 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Bebekleriniz neler yapiyor kac kilo 

7 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından

Koşuyor konuşuyor 11.300 kilosu da. Gun icinde cok aktif kendileri :D

(67 puan) tarafından
Ne konusuyor
(1,950 puan) tarafından
Araba anne emme baba dede elma gel bay bay bu aba baska aklima gelmedi. Istedigi her seyi anlayabiliyoruz ama anlatiyor bir şekilde. Bidi bidi ederek.
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
pazartesi gittik 18 aylık 10,6 kilosu 15.ayında hastaydı biraz kilo kaybı oldu 9200 dü ama benim oğlumun iştah sorunu var yemiyor raporlu mama kullanıyoruz.. 15-16 kelimesi var söylediğimiz komutları anlıyor yapıyor gün içerisinde sürekli koşma halinde tek uyku yapıyor
(67 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Filinta gibi delikanlim :D 10 kiloydu hala aynı kiloda :)
(67 puan) tarafından
Masallahh
(3,141 puan) tarafından
Valla tam filinta:D 19 aylık oldu turşu bile yer oyle güzel yemek yiyor ama zayıf :) çok hareketli ondan sanırım
(3,158 puan) tarafından
Canları sağolsun olsun ne güzel başka anneler ah vah ederdi oğlum zayıf kilo almıyo şöyle böyle vs sende o takıntı yok ne güzel :-) kilolu olunca sağlıklı olduğunu düşünüyorlar nedense :-D
(3,141 puan) tarafından
Ay yok canım sağlıklı olsunlar ben başka birşey istemem,kızım da zayıftı bebekken şimdi beni geçti,burda üzülen anneleri görüyorum diyorum kendi kendime merak etmeyin zamanı gelince sizi bile geçicek:)
(3,158 puan) tarafından
Aa eevet işte bunda çok haklısın :-)
0 oy
tarafından

Valla 15 aylık daha ama :) 13 kg dün tarttımm

(67 puan) tarafından
Masallah ne yiyor :)
tarafından
Aslında çok yiyen bır bebek degıl ama genetık heralde kılo alıyor :)
0 oy
(898 puan) tarafından
16 aylık 12 kilo baba dede meme mama  nerede bi de gol diyor :))) üç gün oldu yürümeye başlayalı
0 oy
(1,737 puan) tarafından
14 bucuk aylik cnm allah baba  mama diyor bazen de anlamsız tek heceli şeyler söylüyor hav hav diyo ama hareket ve işaret diliyle anlıyorum ne emek istediğini konuşmaya cabaliyo bu aralar .sar sar sar makarayı oynuyoruz goz kirpiyo  op anneyi deyince opuyo öpücük ver deyince opturuyor sarılıyor suraya bi kuş konmuş yapiyo avcuna avcumza baybay çaaakk yapiyo hoşgeldin deyip elimi uzatinca o da uzatip tokalasiyor oyuncak teli var kulağına götürüyor konusuyomus guya araba sürelim deyince arabasını alip oturuyo karşıma sürüyoruz babaya ver diyorum veriyo gol  yapalım hani topun  diyorum bulup getiriyo oynuyoruz kare üçgen nesneler onları yerlestryo kartlardan öğretmeye çalışıyorum h.a.yvn nesne bu el öpmeyi öğrendi bu sekilde 10 bucuk kilo yemesi normal iyi ama çok hareketli cnm 
0 oy
tarafından
Benimki  6 gun sonra 16 aylik olucak yuruyo  sadece nene dede diyo bide herseye digi digi diyo bay bay yapiyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,272 soru

24,427,546 cevap

352,177 kullanıcı

...