Kızım hasta 4 gündür neşesi hiç yok dün özel hastaneye götürdük boğazlar şişmiş idrarda enfeksiyon olabilir dedi dediği gibide sürekli acıyo diyordu kaç gündür tahmini tutup. Acayip moralim bozuk kızıma iğne yazdı antibiyotik sabah akşam 2 bacaktan vuruluyor kızım antibyotik şuruplara cevap vermiyor çünkü. Ağustosta 1 ay antibiyotik kullandı geçmedi hastalığı. Cırcır böceği gibiydi benim yavrum neşesi yeterdi. Evimin sessiz. İçim acıyor yavruma kış geldi ama benim evim 4 gündür daha bir soğuk sanki. Tuhaf bir şeyler hissediyorum kaç gündür. Rüyalarım çok kötü içimde tuhaf bir sancı var. Sanki evlatlarıma bir şey olacak gibi bir his Allahım bana olsun evlatlarımin teline zarar gelmesin diye kaç gündür dua ediyorum. Kızımı banyo ettim bugün önüme oturdu saçlarını taratmaz normalde zorla ağlaya ağlaya taratir bu defa sessizce oturdu duvarlarla konuşuyor kızım havaya bakıp gülüyor nolur dua edin bana gelsin ona gelmesina canım yanıyor ilk göz ağrım o benim evimin çiçeği solmasın nolur dua edin