Esimle küsüm gecen dayinlari ramazanda davet edemedik bi aksm yemege cagralim dedim ne severlerse onu yapym tmm annemlerde gelsin dedi nasil dedim hep beraber olalim ev kucuk nasil sigcaz 10 kisi olacagz ne masa alir ne koltuk darack mutfak onlari ayri davet edelim dedim kac seger yemege cagrdm ev uzak diye cok gelmek istemiyorlar esim basladi surat asmaya ailemi istemiysn filan evimz ayri ben ayri ayri çağırmak istiyorum dedim yok kalbaliksa kalabalık dedi bende o zaman ne dayn ne annngil gelsin dedim demedigi laf kalmadi benim taraftan kimsem gelmedi ramazanda annmleri zorla davet ettm ertesi gun annesi geldi onlra yemekti çaydı sorun etmedim cumaya kizimn asisi var ben annemleri cagirdim dedim benim annemi niye cagrmadn arani sicak tutacgna vs dedi bende 1 2 sefer cagirdm yok erken gelemm yol uzak diye soylendi birde saglik ocagnda oglenden sonraya igne kalmiyo haftaya aksiyo sabah bos oluyo rahatca ilgileniyo dedim snn annen gelse o zaman igne buluncak demi nankor dedi sen kendine bak bi once senin ailene bi elimde cocuk bi elimde çaydanlikla hizmet ettim de bi gun gık demedim dedim oda cok buyuk marifet dedi keske tekrardan gelmeseydm affetmeseydm dedim oda surat asti neyse sabah aradm kahvaltiya alrm kurmayi unutmsm yaptn mi dedim evet diye sogukca konustu bende yuz vermyrm simdi haksiz miyim bu nankörlük nedir bayrmda annemlere zor götürdün annesigildn cikmdi