0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar dişim aşırı derecede ağrıyor eşim yarın dış Hastanesi'ne götürebilir evde neler yapabilirim duramıyorum Ağrı'dan boğazıma vurdu ağrı artık

12 Cevaplar

0 oy
(1,009 puan) tarafından
Karanfil ciğne o bölgede canım hemen uyuşturuyo karanfil yağın varsa agrıyan yere sür
tarafından
Denicem cnm evde vardı
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Sıcak yumurta beyazı iyi gelir derdi anneannem 
tarafından
Onu nasıl yapacma cnm
(589 puan) tarafından
Yumurtayı haşlayıp beyazını ağrıyan yere koycam canım
0 oy
(603 puan) tarafından
Fırçala canım muhakkak airkeli suyla gargara tuzlu suyla gargara iyi gelir sarımsak da koyabilirsin çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 
tarafından
Cnm dış fircam evde bn annemlerdeyim
tarafından
Çok Saol cnm amin denicem diğer şeyleri
0 oy
(682 puan) tarafından
Ağrıyan yeri uzun uzun fırçala. Ben btek o şeklde rahatlıyordum. 
tarafından
Diş fırçalam evde cnm bn annemlerdeyim
0 oy
(52 puan) tarafından
Buz koyun rahatlatır o
tarafından
Kizzz ağrıyan dişe soğuk degmezzz
(52 puan) tarafından
Uzman doktor tavsiyesidir. Hatta doktorlar. Kendim yapmasam söylemem:)
tarafından
Doktorum banada soğuk şeyleri değdirme çekilince ye kadar şişlik olursa ancak yanağına koy dedi
tarafından
Galiba yine dış eti iltihabı hamileyken antibiyotik vermişlerdi doğumdan sonra da hiç gitmedim her şeyi denedim olmuyor
(52 puan) tarafından
İnternete yazarsanız hem sıcak hemde soğuk uygulamanın ağrıyı hafiflettiği bilgisi yazıyor. Pandemi döneminde ilk kapanmada ağrıdan üstümü başımı parçaladığımı bilirim. Sabahın 5nde kıvranarak gitmiştim hastaneye. Ağrı kesici in bile faydası olmamıştı. Buz koymak kalbin dişten aşağıda kalacak şekilde yayılması yani 2 yastıkla. Bunlar en etkili yöntemler aslında. Tabi dedğinz gibi yanağa dişe değil:) çok problemli dişlerim hamilelikte beraber biliyorsunuz daha kötü oluyor. Buz olmasa başka türlü başa çıkamazdım.
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Sirkeli suyla gargara yap

Tuzlu suyla gargara yap

Sarimsak koy agriyan yere

Bide havluyu ıısıtıp agriyan dişinin üstüne bastır 

Yakında eczane varsa dolorex aldır eşine.Aklima bunlar geldi.

GECMIS OLSUN CANIM
tarafından
Emziren anneler dolorex kullanabilir mi annemlerde var parol içtim ama
Tuzlu su ve sirkeli su yü denedim cnm karanfil de denedim geçmedi yarın doktora gidecem bu aradA çok Saol
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Disinol varsa annende hemen sür iyi eder yoksa zeytin koy 
tarafından
Disinol vaetda evde cnm hamileyken dis eti iltihabı geçirmiştim işe yaramadı disinol karanfil denedim olmadı zeytini ilk defa duydum denicem onu
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ay sarimsak ezde koy canim on numara geciriyo vallahi
tarafından
O da geçirmedi cnm
0 oy
(8,404 puan) tarafından
Ay o.cok zor bilirim gece ağrısından uyuyamadım. Kaç kere kalktım kafayı yicektim artık sarımsağı tuzla dövdüm dişimin üstüne koydum disimle bastırdım 1 2 dakikaya uyuşuyor çok rahat etmiştim dene istersen fırçalamak gargara fln fayda etmiyor sonra dışciye gittim cekilcek mecbur antibiyotik kullanıyorum çok kötü apse oldu şimdide 
tarafından
Bnm ağrıyan dişim hamileyken de ağrıdı diş Eti iltihabı dedi doktor antibiyotik vermişti 8 aylık hamileydim doğumdan sonra gel kanal yapalım dedi gitmedim şimdi de çok ağrıyor bu aradA herşeyi denedim yok cnm ise yaramıyor
0 oy
(156 puan) tarafından
Markete nar suyu satilir kesinlikle al calkla tukur hamileligimi onunla gecirdim
tarafından
Cnm marketler kapalıdır bu arada bnde hamileyken dış eti iltihabı geçirmiştim herşeyi denedim (nar suyunu ilk defa duydum) gecmedi bı antibiyotik iyi gelmişti günlerce kafayı Yedm ağrıdan şuan da o dişim ağrıyor zaten
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Dis ağrısi cok zor yaa gectimi canim
tarafından
Geçmedi ncm telefon u Yeni elime aldım oğlum hiç durmadı (7 aylık dış çıkarıyor durmadı) ne yaptıysam geçmedi hamileyken de bı ara böyle olmuştum doktora gittim diş Eti iltihabı demişti doğumdan sonra gel Kanal tedavisi yapalım dedi gitmemiştim galiba yine aynı oldu
(14,420 puan) tarafından
Hep ihmal ediyoruz kendimizi hepp
tarafından
Hiç deme cnm yarın anneme bırakacam beni iki dakka görmese ağlıyor tuvalete bile göndermiyor napacam bilmiyorum
0 oy
tarafından
O ağrı çok kötü benimde 20 likti ne yaptıysam fayda etmedi sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi sonraki gün dis doktoruna gittim çekilmesi lazım dedi kızım küçük bakamam edemem ne kadar sürer bilmem bir saat bile durmaz kızım 17 aylık ama tuvalete girsem kıyamet koparır öyle kaldı benimde arada oluyor yine ne yapım çekmeye korkuyorum gargara yapabilirsin karanfil koyabilirsin ağrı kesici hap koyabilirsin vala benimde boğazıma vurmuştu yutkunamıyordum
tarafından
Bnm ağrıyan dişim hamileyken de ağrıdı diş Eti iltihabı dedi doktor antibiyotik vermişti 8 aylık hamileydim doğumdan sonra gel kanal yapalım dedi gitmedim şimdi de çok ağrıyor bu aradA herşeyi denedim yok cnm ise yaramıyor
tarafından
Kanal yaptır canım diş çekilmesi kadar zor değil ki çok ağrısı yok eşimde 4 kanal yaptırdı şuan çok rahat benimki çekilecek çok kötü ameliyat yani

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 99 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 123 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu

411,589 soru

12,390,299 cevap

43,745 kullanıcı

Kategoriler

...