0 oy
421 göst.
Aile kategorisinde (173 puan) tarafından
bugunden beri dengem bozuldu 2 evladım var şükürler olsun ufaklıgımız 2 aylık ötekıde 5 yasında Allah bagıslasın . Eşim hiç yardım etmıyor ya yardım etmeyı gectım yedıgını ıctıgınıde bırakır oldu oldugu yere resmen huy degıstırdı . Saygısıda kalmadı gibi herseye bir sinir herseye bir öfke yordu artık yani ev işi yemek cocuklar ev alısverısı hepsii bende . Uykusuzluk yorgunluk hepsi üstüste anlayacagınız . Birşeyin ucundan tutmaz soyleyınce yoruluyormuş öyle diyor . Doğrudur yoruluyor ama bu evlatlarıyla ılgılenmesıne yahut bana ilgi göstermesine engel olmamalı ya anlamıyorum bu erkeklerı hersey alana kadarmıydı ya .değersiz hissettiriyor bana kendımı uzun süredir bu üzücü çok hemde 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Al karşına konus o kadar sorumluluğu kendine yükleme biraz tavrını koymalisin herseyi alttan alırsan böyle devam eder
-Reklam-
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Sende sadece cocuguna bak ve yan gelip yat sorarsa de ki yemek yok bugun yoruluyorum.
0 oy
(14 puan) tarafından

Canım inan bende aynı dertten yanıyorum..beni oğlumuzu 5 dakika sevip telefonu alıp kenara çekiliyo:(telefonla yatıp telefonla kalkıyo bişey yaptığıda yok video izleyip duruyo..hastaydım diye çocuğa 1 kere mama yapmış bir kerede altına bez takmış..6 yaşına girdi hiç birşey öğretmeye çalışmıyo:(maddiyat hariç tek başıma büyüttüm desem yeridir:(bize sevgisinden gram şüphem yok ama şu telefon bağımlılığı bizi mahvediyo

(1,272 puan) tarafından
Bizdede durum aynı. Yani yardım et desem eder o ayrı konu ama bıraksam yatana kadar telefonda video izler. Son 5 aydır böyle. İlle söylemek gerekmiyor ama bunada şükür :)
(14 puan) tarafından
Evet keşke söylemeden anlasalar..sürekli de şikayet edip darlatmak istemiyorum onu ama dayanamıyorum :(
(1,272 puan) tarafından
Aynen bazen laf vuruyorum kalkıyor çocuklarla ilgileniyor. Ama sürekli söylemeylede olmuyor ki.
0 oy
(4,659 puan) tarafından

Evlilik erkeğin çalışıp para getirmesi değil sadece. Erkek tek görevinin ve sorumluluğunun bu olduğunu düşünüyorsa yanlış yapıyor

Konuş canım ilk konuşma da anlamayabilir hemen algılamayabilir. Bişey dediğinde bağırıp çağırıp kendi köşene çekilmekle eş de olunmaz baba da. Hepimşzin eşi çalışıyo. Mesela bugün yemekten sonra kahvryi eşim yaptı. Bugün çok yprulmadım dedi. Brn demlerim çayı o koyar getirir. Kendi anası bile garipsiyodu. Alıştı. Hatta kendi dedi geçinmek istiyorsan yapacaksın yardım etceksin diye. Bi tel düşkünlüğü vardı hallettik şükür bekarlık tan gelen.
İletişimini kesme. Yardım iste. Zamanla bak bakalım inşallah düzelir 
(173 puan) tarafından
İletişim kurmayada konusmayada calıştım ki ben haddini bilen bir insankmdır dıkkatte ederım karsımdakıyle konusurken laflarıma ama kendısı anlamıyor sanırım bır cok defa izah etmeme ragmen . İnanın okadar yoruldum kı bugun artık hıçkıra hıçkıra agladım dayanamayıp cunku bu hayatta kendini yalnız hissetmek kadar zor gucune gıden birşey yok sonra 5 yasındaki kızım peçete getirince bana aglama anne diye kendıme geldim . Maddi acıdan sorunumuz fln da yok yanı ama anlamiyorum evlendiğim insan bu olamaz dedım bugün ilk defa ve pişmanlık duydum hoc evlenmeseydım keske babamın evindede rahattım çünkü diye düşünüp ağladım yani :/
(4,659 puan) tarafından
Ya kıyamam ben o kuzuya. Ah canım ne desem bilemedim ki üzüldüm ya çok. Daha çok sevsiz ilgisizlikten dediğin yerde...
Evin dışında başka  derdimi vsr acaba sana anlatamadığı.
(173 puan) tarafından
Var bır ıkı sıkıntı ama aşılmıcak birşey değil halloluyor yani onun dısında olsa bilirdim söylerdi muhakkak ama manevı destegı olsa dahi yeter yani kapıdan girince nasılsın bugun dese dahi razıyım o derece yani boğuluyorum artık . Memleketımden uzaktaayım bir insan gelsede konussam diye gözlerinin içine bakıyorum resmen :( havalarda sogudu cıkamıyoruzda evden .
(4,659 puan) tarafından
Diyeceğim şu ki eşinin karakterini huyunu suyunu nelere nasıl tepki verdiğini sen biliyorsun. Bu derdini ona anlatmanın mutlaka bir yolu olmalı.hemen bugğn aklına gelmeyebilir.
Derin bir nefes al dua et sakin ol. Merhametle yaklaş ona.
Bu da olmazsa kendini iyi hissettirecek bi çeyler bulmaya çalış. 2 çocukla iş yemek falan zor ama müzik dinlemek bile iyi gelebilir en basitinden.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tez vakitte feraha ulaşırsın.
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ona deki bende çocuklarla yoruluyorum ozaman toplamayayım evi b.k götürsün hayret bişey. Evde olunca kadın yatıyor gibi geliyo erkeklere o evin temizliği düzeni çocuklarla ilgilen yemek yap yedir kur topla derken 5 dk oturuyo mu diye düşünende yok 
(173 puan) tarafından
Aynen öyle yapmasam bişey de demez biliyormusunuz temiz olmus olmamıs yahut yemek var yok birşeyde demez yani . Gamsız okonularda
(6,048 puan) tarafından
Baya söyliceksin bulaşıkları makineye dizer misin çamaşır asar mısın diye diye alıştır..
0 oy
tarafından
Niye yetistrcem diye ugrasiyosun ki..çamaşırını serme ..ütü yaoama bakalım...4 yaşında oğlum 10 aylık kİim var oğlumun çok skntisinyok ama kızım birakmiyo..mutfağa  akşam giriyorum sabah bulaşıkları o yemek yaparken topluyorum .yemek yapmak için eşimi bekliyorum cnku salonda başında durması gerek..mutfak soğuk ..uyumuyoda..oda çok yorgun oluyo ama bakiyo..mecbur bırakıyorum cnku .yapsam yapabiliyorsun der. Yapabildiğim kadarını yap..
(173 puan) tarafından
Yetısemiyorum zaten dag gibi ütüm birikti fırsat bulamıyorum kı halbuko 1 saat ılgilense tum işlerimi takır takır yapıcam artık kafama koydum silip süpüren robottan alıcam yanı baska türlü olmıcak :/ ama insan manevı destek beklıyor ya cok seymi acaba bu
tarafından
Onlar iç iç n.cok şey canim..calisiyolar diye dunyanin bütün isiini yapiyolar sanki..onlar calisiyo en fazla 12 saat biz calisiyoz 24 saat .
0 oy
(551 puan) tarafından
Canım sende bir gün evi toplama yemek yapma çok yorgundum de o işte yoruluyosa sende evde yoruluyosun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 187 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Sibelyaman (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,092 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.