0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
O kadar paranız olsa ne yapardınız. İlk ben söyliyim. Hiçbir akrabama 5 kuruş vermezdim. Amcalar dayılar halalar teyzelerden bahsediyorum. Babama abilerime ev araba ve iş yeri açardım. Kız kardeşlerimin hesabına yüklü bir miktarda para gönderdim nasıl kullanmak isterlerse istesinler. Eşimede araba iş yeri ev alırdım.Eşimin anne babasınada alırdım. Paramın bir kısmıyla gercekten yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım ederdim. Diğer kalan parayıda hesabıma aktarırdım. 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hayal bile kuramıyorm o derece fakirim :) fakirlik ruhuma işlemiş hahahahah :) 

-Reklam-
0 oy
(3,806 puan) tarafından
Hiç almadım almam da . Çıkacağını bilsem gene almam .
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Herkes haram demis niye haram oluyo sacma geldi bana
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Yazdığını okuyunca gülme tuttu :) Geçen annem ve kocam ikramiye hayali kuruyor eşim diyorki anne şöyle bir arsa alıp üzerine villa gibi evler yaparız annem diyor çocuklar için köpek falan alalım bahçeli ya. Eşim diyor koyunda alalim güzel oluyor annem diyorki koyun olmaz onlar çok gezmek istiyor kim gezicek peşinde inek alalım diyor. Kız kardeşim en son dediki abla bunların ruhu fakir bize o yüzden ikramiye çıkmıyor :))  insan yatlar, villalar, arabalar ister bunların varoş hayalleri var. Bende döndüm dedim siz isteyin ben altınları satıp sizin hayali gerçekleştiriyim çokta birşey istemiyormussunuz ikramiyeye gerek yok. Gülmekten öldük o gün şehirde olunca devamlı eş koşuşturması sakin sessiz hayat istiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tugce1393 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 675 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.

412,041 soru

12,403,740 cevap

44,538 kullanıcı